Evadează în paradisul Gulliver Delta Resort

Ultima actualizare:
delta dunarii jpeg

Inclusă în patrimoniul mondial UNESCO încă din anul 1991 și declarată singura rezervație a biosferei din lume, Delta Dunării este a treia ca importanță în lume. Dacă nu ai mai fost niciodată în acest colț de natură garnisit cu vegetație luxuriantă, ar trebui să iei în calcul o escapadă pe aceste meleaguri de basm.

Amplasat spectaculos la confluența dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, fix în inima Deltei Dunării, Hotelul Gulliver Delta Resort este alegerea cea mai inspirată dacă tânjești la relaxare într-un cadru de natură idilic, perfect pentru familiile cu copii, dar și pentru tinerii dornici de aventuri.

La Gulliver Delta Resort ai posibilitatea să imortalizezi peisajele unice ale deltei, direct de pe pontoanele amenajate special pentru pasionații de pescuit, din grădina plină de salcii plângătoare și flori, ori din foișorul prin care razele soarelui se strecoară delicat.

Dacă ești dornic de relaxare, o poți face fie în leagăne, hamace sau balansoare, ori pe șezlong sub umbrelă, la piscina resortului, perfectă pentru bălăceală atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Copiii se vor distra în voie ore în șir, în spațiul de joacă special amenajat pentru ei, care dispune de leagăne, căsuțe, trambuline etc.

În zilele active ai posibilitatea să mergi într-o excursie opțională la Sulina, pentru a vizita orașul străvechi al piraților, sau pentru a te relaxa pe nisipul mai fin decât mătasea al plajelor sălbatice. De asemenea, poți descoperi Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, unde trăiesc circa 300 de cai sălbatici și liane încolăcite pe trunchiurile arborilor seculari. 

Last Minute Delta Dunarii pentru toti - Gulliver Delta Resort 3*

*Sejur 4 zile – tarife de la 457 lei/persoana, pensiune completa, valabil pentru plecarile din 11.08; 18.08.

*Sejur 5 zile – tarife de la 460 lei/persoana, demipensiune, valabil pentru plecarea din 14.08.

Servicii incluse: 3/4 nopti de cazare conform pachetului ales, masa, transport cu autocarul, transferuri cu barca Murighiol-Uzlina, acces gratuit la piscina, la locul de joaca pentru copii, posibilitatea de a pescui direct de pe pontoanele hotelului. *Oferta este valabila in limita locurilor disponibile prin programul Plateste 1 si Merg 2, pentru plecarile mentionate. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center  021.794.75.07, sau la office@gullivertours.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net