Evadarea secolului, la Galaţi! Au făcut gaură în camera de arest şi au fugit

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Inspiraţi, probabil, din filmele de acţiune americane, doi tineri din Galaţi aflaţi în arest au pus la cale un plan de evadare. L-au gândit atât de bine, încât au reuşit să fugă spectaculos. Nu şi-au plănuit însă şi cum să facă să nu fie prinşi, odată ajunşi în libertate. Poliţiştilor le-a trebuit doar o oră să-i aducă înapoi.

Nu au mai suportat detenţia! Doi tineri în vârstă de 22 şi de 28 de ani, aflaţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, au vrut cu orice preţ să evadeze.

Au rupt o bară metalică de la un pat din celulă şi au început să scoată cărămizi din peretele camerei de arest. Când au reuşit să facă o gaură destul de mare prin care să poată ieşi, au sărit de la etajul 1 şi s-au făcut nevăzuţi. Asta doar pentru puţin timp, întrucât poliţiştii au observat imediat absenţa lor, iar mai multe patrule au plecat în urmărire.

Poliţiştii au dat alarma când au văzut gaura rămasă în perete

simeon stalpnicul png

Primul evadat a fost prins după o jumătate de oră, la domiciliul unei rude. Al doilea s-a plimbat însă mai mult. El a fost prins abia după o oră, pe un teren viran de la marginea oraşului. Tinerii, care erau arestaţi preventiv, unul pentru furt calificat şi tâlhărie, iar celălalt pentru tentativă de omor, s-au ales acum şi cu dosar penal pentru evadare. Nimeni nu îşi explică deocamdată cum eu reuşit cei doi să facă o asemenea gaură în perete fără să fie auziţi.

Şeful IPJ a demarat o anchetă pentru a afla exact modul şi condiţiile în care cei doi au evadat. La finalizarea cercetărilor, acesta a spus că va dispune măsuri disciplinare în consecinţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net