Eugen Teodorovici își dorește să candideze la Președinția României

Ultima actualizare:

    Eugen Teodorovici își dorește să candideze la Președinția RomânieiFoto: Arhivă personală
Eugen Teodorovici își dorește să candideze la Președinția RomânieiFoto: Arhivă personală

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, şi-a anunţat intenţia de a candida la Președinția României, după ce membrii partidului PSD s-au întâlnit în stațiunea Neptun pentru câteva discuții legate de sfera politică.

În cadrul reuniunii membrilor PSD, organizată în staţiunea Neptun, au fost stabiliţi candidaţii pentru conducerea partidului, dar şi un posibil prezidenţiabil. Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici a anunțat sâmbătă, 22 iunie, în ședința informală de la Neptun, că vrea să intre în cursa pentru desemnarea prezidențiabilului PSD, acesta urmând să fie testat în cadrul sondajelor din PSD.

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a anunțat sâmbătă că intenționează să candideze pentru funcția de președinte al României. Anunțul a fost făcut în cadrul reuniunii a liderilor PSD care are loc la Neptun. Alți social democrați care și-au anunțat intenția de a fi testați și care vor intra în sondaje sunt: Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu.

Potrivit Digi 24, Viorica Dăncilă i-ar fi cerut lui Eugen Teodorovici să facă acest anunț mai devreme, deși unii membri ai partidului au fost împotriva anunțării candidaților atât de devreme.

Viorica Dăncilă afirma vineri seara că încă nu au început sondajele pentru desemnarea prezidențiabilului. „Dacă Eugen Teodorovici vrea să candideze la prezidențiale, nimeni nu îi îngrădește dreptul. Nu le-am început sondajele pentru că vrem să vedem candidații", a declarat premierul.

Preşedintele interimar al partidului, Viorica Dăncilă, şi-a invitat colegii pentru o discuţie relaxată în staţiunea Neptun. Unul dintre subiecte a fost, însă, cât se poate de serios: remanierea guvernamentală.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net