Eşti singur, fără partener? Iată ce ţi se pregăteşte

Ultima actualizare:

    Toţi cei singuri, fără partener, sunt aşteptaţi la petrecere
Toţi cei singuri, fără partener, sunt aşteptaţi la petrecere

Dacă eşti căsătorit sau în cuplu, ai o mulţime de posibilităţi de a-ţi petrece timpul liber. În doi, poţi merge la spectacole, la film, la teatru, la o plimbare în parc. Nu la fel pot spune cei singuri. Dar şi pentru ei a apărut o super idee de petrecere.

Te-ai despărţit de partener în acest an? Bine ai venit în club! Nu eşti singur. Mai mult decât atât, eşti invitat joi seara la un party cum n-a văzut Bucureştiul. Participanţii vor fi în principal persoane singure, care au ieşit recent dintr-o relaţie. „Haideţi să ne vindecăm nu cu lacrimi, ci cu zâmbete şi cu muzică bună. Să ne strângem la un loc, să bem, să glumim, să dansăm şi să râdem”, ne îndeamnă Ana, o tânără care a iniţiat pe Facebook „Grupul celor care s-au despărţit astă vară”. Tot ei i-a venit şi ideea acestei petreceri care va avea loc joi, 19 noiembrie, începând cu ora 22.00, la Gatto Lounge din Bucureşti. Îţi va trece sigur dorul de fostu' sau fosta cu muzică bună, jocuri interactive şi glume super haioase. Poate, cine ştie, chiar îţi găseşti acolo jumătatea... Iar daca nu eşti "single"... tot n-ai scăpat, pentru că nimic nu se compară cu o seara în care să te simţi nebun şi liber ca un adolescent, să te distrezi, să râzi cu lacrimi. Trupa Improvisneyland va asigura buna dispoziţie şi va încuraja interacţiunea între spectatori. Te vor cuceri, așa că recompensează-i la sfârșit! Intrarea este liberă, voia bună este garantată.

Spectacolul "Frumoasa din pădurea adormită sau Povestea unei treziri"
Spectacolul "Frumoasa din pădurea adormită sau Povestea unei treziri"

Alte spectacole îi aşteaptă în Bucureşti pe familişti şi pe cei care vor să se distreze „de mânuţă”.

Spectacol pentru copii, în premieră

Imagine din cadrul spectacolului "D-ale Carnavalului"
Imagine din cadrul spectacolului "D-ale Carnavalului"

Teatrul Ion Creangă anunță premiera unui nou spectacol adresat copiilor cu vârsta peste 7 ani: „Frumoasa din pădurea adormită sau Povestea unei treziri”, o feerie modernă despre maturizare și despre importanța de a avea încredere în propriile sentimente.  Premiera are loc duminică seara, la ora 18:00, fiind găzduită de Teatrul de Comedie (Sala Nouă). Ani Creţu este Regina Rosita, Aida Avieriţei joacă rolul Frumoasei, iar Graţiela Duban este cea de-a 12-a ursitoare. „Frumoasa din pădurea adormită sau Povestea unei treziri” este o piesă despre maturizare, despre ce înseamnă să fii adult. O piesă despre dragoste, gelozie, împăcare. O piesă despre noroc și ghinion, despre a avea încredere în propriile sentimente, uneori chiar împotriva părerii celorlalți. O piesă despre aventura vieții indiferent de vârstă. O piesă perfectă pentru întreaga familie, spune regizorul Philippe Besson. Mai poţi vedea piesa luni, de la ora 17.00, dar şi pe 22 şi 29 noiembrie.

„D-ale Carnavalului”, în turneu prin ţară

Trupa iELE
Trupa iELE

După premiera care a avut loc la sfârşitul lunii trecute, în Bucureşti, spectacolul “D-ale Carnavalului” va bucura şi românii din alte oraşe. Cei opt actori, în frunte cu Eugen Cristea, Vasile Filipescu, Vlad Jipa şi Daniel Niţoi, se vor urca luni în maşini şi vor porni într-un turneu naţional. Pe 16 noiembrie se va juca la Bacău, pe 17 la Iaşi, iar în săptămâna următoare vor fi la Ploieşti şi Buzău. Spectacolul cucereşte prin simplitate, curățenie și joc actoricesc. Domn Nae, un Don Juan de mahala, face cuceriri ce îi vor afecta afacerea riscând, totodată, un scandal atât din partea încornoraților, cât și din partea femeilor ce înșală și sunt înșelate. Timp de două ore, comedia vă va descreţi frunţile.

Spectacol de improvizaţie în sprijinul victimelor din Colectiv

Trupa Improvisneyland te va face să râzi cu lacrimi
Trupa Improvisneyland te va face să râzi cu lacrimi

Duminică, 15 noiembrie, la ora 21:00, trupa iELE, singura trupăfeminină de improvizaţie din România, va susţine un spectacol în Club 99 din Bucureşti. Preţul unui bilet este 25 de lei , iar toate încasările obţinute în urma vânzării de bilete vor fi donate victimelor incendiului din club Colectiv. „Ne continuăm datoria de a readuce zâmbetul pe buze. Cu emoţie, cu dorinţa de joc şi cu drag, vrem să ajutăm cum putem mai bine victimele acestei tragedii”, trasmite trupa iELE.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net