Eroul Claudiu Petre, printre cei 30 de morți

Ultima actualizare:

    Din păcate, Claudiu se află pe listele celor care și-au pierdut viața în incendiuFoto: Arhiva personală
Din păcate, Claudiu se află pe listele celor care și-au pierdut viața în incendiuFoto: Arhiva personală

Claudiu Petre, un alt erou care s-a luptat să îi salveze pe alții, fusese dat dispărut. Prietenii și familia acestuia au stat cu sufletul la gură, în speranța că el se află printre cei 146 de răniți și că nu a putut fi identificat până acum. Din păcate, Claudiu se află printre cei decedați, anunță medicii legiști care au completat lista oamenilor ce au pierit în incendiul de la Club Colectiv, vineri (30 octombrie).

Update: Duminică (1 noiembrie), în jurul orei 17.30, a mai fost anunțat un deces. Astfel bilanțul a crescut la 30 de morți.

Duminică (1 noiembrie), au fost identificați până la ora 12.30 toți cei 29 de morți. Prietenii lui Claudiu Petre l-au căutat non-stop, acesta nu se afla pe nici o listă. Însă acum, tăcere. Din păcate, tânărul erou a pierit în flăcările de la Clubul Colectiv, încercând să îi salveze pe alții. Claudiu avea 36 de ani și era blogger și fotograf. Potrivit martorilor, în timp ce alții încercau să se salveze pe ei înșiși,  el a intervenit și a încercat să-și salveze prietenii, anunță Realitatea.

”Când am văzut că se duce flacăra în sus, mi-am luat geanta și am fugit la ușă... Au fost câteva secunde. Mi-am dat seama că trebuie să mă bag undeva, într-un colț, cât mai jos, că nu mai respiram normal. M-am băgat în hol, la intrare, și m-a stins Claudiu. M-a luat afară și s-a dus să mai salveze”, a declarat prietena lui Claudiu, Flavia, pentru Știrile Kanal D, sâmbătă (31 octombrie).

Aproape două zile, Claudiu Petre a fost de negăsit. Prietenii acestuia s-au mobilizat și l-au căutat peste tot. Sute de mesaje au fost distribuite pe toate rețelele de socializare, în speranța că îl vor găsi.  A fost găsit, dar din păcate, eroul Claudiu Petre și-a pierdut viața în tragedia care a avut loc la Club Colectiv.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net