Erori în întocmirea dosarului Alexandrei Măceşanu: «Plicul cu apelul ei la 112 era pus sigilat la dosar, dar gol»

alexandra-macesanu-una-dintre-fetele-disparute-cand-a-apelat-112_0.jpg

alexandra macesanu
Dosarul Alexandrei Măceşanu este incomplet, potrivit declaraţiilor oferite de Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu
Foto:Arhivă personală

Ancheta demarată în urma cazului Caracal este una care devine din ce în ce mai complicată de la o zi la alta. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop a declarat, vineri, 13 septembrie, că plicul sigilat aflat la dosarul Alexandrei Măceşanu, în care trebuia să fie CD-ul cu înregistrarea la 112, era gol. Avocatul a declarat că acest fapt îi ridică anumite semne de întrebare şi a subliniat că nu pricepe cum un plic gol poate fi depus într-un dosar atât de complex.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a studiat timp de mai multe ore dosarul Alexandrei Măceşanu, iar atunci când a vrut să asculte înregistrarea la 112 din momentul când a sunat Alexandra, a aflat că plicul este gol, deşi fusese sigilat. Aceasta este mărturia sa oferită în cadrul unui interviu în ziua de vineri, 13 septembrie. 

tonel-pop.jpg

avocatul Luizei Melencu
Avocatul Luizei Melencu a dezvăluit că plicul în care trebuia să fie CD-ul cu apelul Alexandrei la 112 era pus sigilat la dosar, dar gol
Foto: Captură video

„Am stat foarte mult pentru şi pentru faptul că circa trei ore au căutat în dosar sau în alte părţi CD-ul cu înregistrarea de la 112. Plicul unde trebuia să fie era sigilat, era ataşat la dosar, dar era gol. După trei ore şi ceva au găsit CD-ul. Nu ştiu dacă este cel original nu cred că este cel original. Din ceea ce am ascultat acolo, se pare că situaţia este total alta decât cea care a fost relatată şi scoasă în evidenţă în presă. Nu o să vă pot spune exact despre ce e vorba dar pot să vă spun că transcriptul nu coincide cu înregistrarea în puncte esenţiale, vitale. Nici nu sunt redate cum s-a ieşit în presă cu tot ceea ce este acolo. Deci lucrurile sunt foarte ”, a declarat Tonel Pop. 

Dosarul Alexandrei Măceşanu, incomplet 

Modalitatea în care un plic gol a ajuns într-un dosar îl determină pe avocatul Tonel Pop să se gândească dacă nu cumva această situaţie poate releva o problemă de ordin penal. „Relevă o altă situaţie de fapt şi alte cu incidente infracţionale, inclusiv de acoperire a poliţiştilor şi a celor care au avut ancheta iniţială. Şi eu mă gândesc cine a pus un plic sigilat şi gol la dosar”, a mai spus Tonel Pop. În plus, Tonel Pop s-a declarat dezamăgit de modul în care a fost întocmit dosarul Alexandrei şi a dezvăluit că lipsesc detalii privind anumite probe, dar şi planşe foto sau imagini video care ar fi putut sa fie relevante. 

 

Citeşte şi

Procurorul din Caracal și trei polițiști, puși sub învinuire pentru abuz în serviciu

UPDATE. Cazul Caracal. Prim-procurorul Cătălin Zăvoianu, audiat. Când a ieșit, a rupt-o la fugă

 

Loading...

Citește și

  • Noi detalii ies la iveală în cazul șocant al crimei din Caracal. Se pare că, pe lângă faptul că forțele de ordine au așteptat ore bune înainte să intervină la domiciliul unde a fost sesizată răpirea, invocând lipsa ordinului judecătorescde percheziție în acest sens, se pare că presupusul criminal se afla deja pe lista suspecților cazului respectiv.

  • Crima din Caracal

    Noi capete cad în cazul dosarului Caracal! Procurorul din Caracal, Cristian Ovidiu Popescu, care a stat până la ora 6 pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, va fi pus sub învinuire de către procurorii Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, alături de trei poliţişti.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1