«Eram la pământ şi poliţiștii ne loveau cu picioarele»

Ultima actualizare:

    “Am avut splina ruptă”, spune Bogdan Dragoş
“Am avut splina ruptă”, spune Bogdan Dragoş

A trecut prin clipe cumplite! Bogdan Graţian Dragoş (34 de ani), unul dintre cei doi tineri confundaţi de poliţişti cu nişte interlopi şi bătuţi cu sălbăticie, rememorează coşmarul trăit pe 22 noiembrie în Timiş. Medicii spun că, în urma loviturilor încasate, viaţa victimelor a fost pusă în pericol.

Patru poliţişti şi patru jandarmi din Timişoara sunt cercetaţi de Parchetul Militar, fiind acuzaţi că i-au lovit repetat pe doi tineri pe care-i confundaseră cu nişte infractori.Cei doi bărbaţi bătuţi au fost supuşi mai multor intervenţii chirurgicale. Bogdan şi colegul său Radu, angajaţi ai unui depozit de materiale de construcţii, s-au deplasat în comuna Moşniţa Nouă, lipită de Timişoara, pentru a discuta cu un client. La ieşirea din Urseni, maşina în care se aflau a fost blocată de două autoturisme cu numere MAI. „Erau două Dacia Solenza albe. Nu aveau însemnele Poliţiei. S-au dat jos din maşină mai mulţi bărbaţi îmbrăcaţi în civil, cu armele spre noi. Au strigat «Poliţia, Poliţia!». În secunda următoare, am deschis uşa şi m-am dat jos”, îşi aminteşte Bogdan, care este fratele vitreg al vedetei TV Bianca Drăguşanu. „Imediat am simţit o lovitură undeva la cap. Am căzut, după care am fost tras mai departe de maşină şi mi s-a pus genunchiul pe cap. Tot întrebau: «Unde e celălalt, unde e bulangiul ăla?». Vorbeau pe un ton agresiv”, adaugă tânărul. 

Covinşi că Bogdan şi Radu sunt complicii infractorului pe care îl căutau, poliţiştii au fost violenţi. “Ne loveau cu picioarele. Le spuneam că nu ştiu despre ce e vorba. Am luat un baston pe picioare”, explică Bogdan pentru adevarul.ro. 

Stâlciţi în bătaie şi încătuşaţi, cei doi tineri au fost urcaţi, fiecare, într-o maşină de Poliţie şi duşi la Secţia 2 din Timişoara. După două ore de aşteptări, „au venit doi băieţi, s-au prezentat şi ne-au spus că urmăresc un infractor şi că a fost o eroare. Şi-au cerut scuze”, spune Bogdan. 

Ajuns acasă, tânărul a început să se simtă tot mai rău, iar soţia l-a dus la spital. “M-au preluat repede şi în cinci minute eram deja pregătit pentru operaţie. Durerile erau mari şi am realizat că am burta plină de un lichid. Probabil era hemoragie internă. Şi Radu a ajuns repede la spital. Eu am avut splina ruptă, două coaste fracturate şi multiple leziuni. Dacă nu ajungeam amândoi la spital, puteam să murim”, încheie el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net