Episod atroce în Olt! Capul puştiului ucis a fost găsit la 30 de metri de trup

decapitat.jpg

Daniel Sosoi, adolescent, decapitat
Daniel Şoşoi (în centrul imaginii, cu tricou în dungi verzi) a murit din cauza hemoragiei

L-au prins pe suspect în cazul crimei înfricoşătoare din Brastavăţu (Olt)! Procurorii au reținut marți-seară un tânăr care ar putea fi asasinul lui Daniel Şoşoi, un puşti de 14 ani, găsit decapitat la marginea comunei.

Marius Ionuț Geapana (20 de ani) va fi dus în faţa judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare pentru 30 de zile, sub acuzația de omor. Potrivit anchetatorilor, puştiul a petrecut luni seară, alături de mai mulți tineri, la o benzinărie din comună. Băiatul a plecat însoțit de Geapana, iar pe drum a apărut un moment tensionat între cei doi consăteni. Agresorul l-ar fi lovit pe elev cu pumnul în față, după care l-ar fi tăiat adânc, în zona gâtului, cu un briceag. În urma necropsiei, medicul legist a stabilit că decesul a survenit ca urmare a hemoragiei puternice. Cadavrul a fost sfâșiat de animale, care au secționat, prin mușcături, gâtul tăiat de criminal. Anchetatorii au descoperit capul victimei la aproximativ 30 de metri de trup, scrie adevarul.ro.

Daniel Şoşoi provine dintr-o familie necăjită, având patru fraţi. Întrucât părinţii sunt despărţiţi de multă vreme, Daniel, cel mai mare dintre fraţi, îşi câştiga singur banii. „A fost şi cioban pe la o familie din Redea“, a povestit Constantin Oprea, primarul comunei Brastavăţu. 

Citeşte mai mult pe adevarul.ro!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1