Emoționant: polițiștii din Suceava i-au adus lui Rafael un elefănțel de pluș și i-au cântat “La mulți ani!”

Ultima actualizare:

    foto: arhivă Click!
foto: arhivă Click!

Misiune specială a agenților! Alexandru Rafael, un băieţel Suceava, s-a trezit cu polițiștii în faţa blocului. Dar nu pentru că n-a fost cuminte, ci pentru că a împlinit 7 ani, iar oamenii legii i-au readus copilului zâmbetul. Puștiul era abătut fiindcă nu putea să-şi cheme prietenii şi bunicii la o petrecere la ziua lui.

Alexandru Rafael a avut parte de o surpriză uriaşă de ziua lui de naştere. Miercuri, micuţul a împlinit 7 ani şi era supărat foc pentru că nu putea să organizeze petrecrea la care visa de multă vreme, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Copilul locuieşte împreună cu părinţii şi fratele său într-un bloc de pe strada Slătioarei, din cartierul Obcini al orașului Suceava.

“Rafi să trăiască, Rafi  să trăiască!”

În jurul orei 10.00, două maşini de Poliţie au ajuns în faţa blocului. Locatarii s-au alarmat și s-au întrebat ce este în neregulă, când au văzut girofarele pornite. Mare le-a fost uimirea când poliţiştii au început să-i cânte „La mulţi ani!” lui Rafel. „Rafi să trăiască, Rafi să trăiască!”, s-a auzit din mijlocul străzii, chiar de lângă maşinile de intervenţie. O echipă de la Serviciul de Acţiuni Speciale i-a adus sărbătoritului un elefant de pluş.  Rafael n-a coborât din bloc pentru a se întâlni cu poliţiştii. Când a auzit sirenele, el a ieşit la geamul balonului și s-a emoționat când și-a dat seama că el era motivul pentru care oamenii în uniformă se aflau în fața blocului. Jucăria a fost urcată la etajul doi al blocului cu ajutorul unui scripete.“Puțină fericire în inima unui copil”„Rafael, un copil din zona carantinată, împlineşte 7 ani. Este pentru prima dată când nu poate să-şi sărbătorească ziua de naştere împreună cu alţi copii. Situaţia în care ne aflăm îi privează pe mulţi copii de momente fericite”, spune comisarul-șef Ionuț Epureanu, de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Suceava. “Am putut să aducem în inima acestui copil puţină fericire, cu poliţişti, cu mici cadouri pe care am putut să le facem. Este un mesaj pentru toţi sucevenii că totul va fi bine, că viaţa merge înainte şi că această perioadă va trece. Este un mic efort pe care l-au făcut poliţiştii”, încheie comisarul-șef. Mama băieţelului a ţinut să le mulţumească poliţiştilor pentru surpriza pe care i-au făcut-o prichindelului şi celor care au fost complici. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
Cimitirul Bellu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net