Emoționant! Cum se aude „Deșteaptă-te Române” cântat la pian în creierii munților. Ți se face pielea de găină!

jandarm-pian.jpg

Un jandarm cântă la pian imnul României
Filmul postat de Jandarmeria Română a devenit viral
Sursa foto: Facebook

Un filmuleț emoționant a fost postat azi, de 1 Decembrie, pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române și a devenit imediat viral. Este vorba despre un video filmat în creierii munților în care un militar din garda de onoare a României cântă imnul la pian. Imaginile sunt spectaculoase, interpretarea este perfectă, iar postarea a strâns zeci de comentarii și sute de like-uri.

Un filmuleț emoționant a fost postat azi, de 1 Decembrie, pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române. Este vorba despre un video filmat în creierii munților, mai exact în Munții Căpățânii - în care un jandarm cântă imnul României la pian. Imaginile, filmate inclusiv cu drona, sunt spectaculoase, interpretarea este fără cusur, iar postarea a strâns zeci de comentarii și sute de like-uri.

militar-roman.jpg

Militar român
Jandarmul își poartă drapelul cu mândrie
Sursa foto: Facebook/Jandarmeria Română

Video-ul, care a fost filmat pe un platou din Munții Căpățânii, îl prezintă pe jandarm în mijlocul naturii, purtând un drapel și alegând un loc unde înfige steagul. Îngenunchiază, salută, iar apoi se așază la un pian alb și începe să cânte. Filmul se sfârșește cu un mesaj pe care militarul îl transmite românilor.

militar.jpg

Un jandarm cântă imnul României la un pian, în munți
Filmările au fost făcute pe un platou în Munții Căpățânii
Sursa foto: Facebook/Jandarmeria Română

Iată ce scrie pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române: 

„Pe oricare munți ne-ar purta pașii, la malul oricărei mări ne-am afla, dacă am ajunge locuitori ai oricărei capitale sau ne-am retrage într-un sat din oricare țară, am putea să fim aproape unii de ceilalți în orice moment, amintindu-ne că suntem români.

Poporul nostru a dovedit în repetate rânduri profunzimi nebănuite, precum ale mării. A rămas puternic pe dinaintea numeroaselor vitregii întâmpinate de-a lungul timpului, precum munții. Solidaritatea ne-a ajutat să izbândim. Am rămas uniți, reușind, astfel, să trecem peste dificultățile oricărei perioade, ceea ce ne oferă speranța că vom depăși greutățile de acum așa cum le-am depășit și pe cele din trecut”.

pagina-facebook-captura-foto.jpg

Pagina Facebook Jandarmeria Română, captură foto
Jandarmeria Română, dedicație specială de 1 Decembrie din inima munților
Sursa foto: Facebook/Jandarmeria Română

 

Loading...