Emoţii pentru Adrian Năstase! Azi ar putea afla cât va sta în spatele gratiilor

Ultima actualizare:

UPDATE 10.30. Tribunalul Bucureşti a amânat luni, pentru 31 martie, judecarea cererii lui Adrian Năstase de contopire a pedepselor din cele două condamnări definitive, întrucât instanţa supremă nu a redactat motivarea deciziei din dosarul “Zambaccian”, transmite Medifax.

Judecătorii Tribunalul Bucureşti iau în discuţie, luni, cererea de contopire a pedepselor primite de fostul premier Adrian Năstase în dosarele „Zambaccian” şi „Trofeul calităţii”, informează adevarul.ro.

Avocaţii lui Năstase au introdus, în 23 ianuarie, o cerere de contopire a pedepselor primite de clientul lor în cele două dosare. În urma judecării acestei cereri, fostul premier ar putea primi un spor de pedeapsă, după contopirea efectivă a pedepselor.

La termenul trecut, magistraţii au amânat judecarea cererii motivând că nu au primit motivarea condamnării primite de acesta în dosarul „Zambaccian”.

Adrian Năstase a fost condamnat, în 6 ianuarie, la 4 ani de închisoare cu executare pentru şantaj şi luare de mită. De asemenea, completul de cinci judecători a decis ca soţilor Năstase să le fie confiscaţi 1.824.303,72 lei.

În dosarul „Trofeul calităţii”, fostul premier a fost condamnat definitiv, pe 20 iunie 2012, de către Curtea Supremă la doi ani de închisoare cu executare. Atunci, Năstase a fost găsit vinovat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

Citeşte şi:

Adrian Năstase a primit haine la puşcărie

Adrian Năstase ar putea să iasă din închisoare după opt luni! Cum este posibil acest lucru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net