Emil Boc va alerga la maratonul internațional din Cluj-Napoca

emil_boc-maraton.jpg

emil_boc-maraton
Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, va participa la maratonul internațional organizat în acest oraș, din 4 și 5 aprilie
Foto: maraton.cluj.ro
Citeste tot despre: 

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, va participa la maratonul internațional organizat în acest oraș, din 4 și 5 aprilie. De altfel, fostul premier merge pe jos la serviciu, joacă fotbal și tenis.

Pentru Emil Boc, de 53 de ani, sportul nu are vârstă. ”Prefer mersul pe jos de acasă până la primărie, în fiecare dimineață. Având un program încărcat și dinamic, o iau la pas prin oraș, ori de câte ori am ocazia. Ocazional, alerg, joc fotbal sau iau racheta de tenis și joc câteva mingi”, a declarat recent Emil Boc, organizatorilor maratonului internațional din 4 și 5 aprilie.

Emil Boc va alerga la maratonul internațional din Cluj-Napoca

A mai încărunțit, a mai îmbătrânit, dar nu se lasă.

emil_boc-primar-alergare-maraton.jpg

emil_boc-primar-alergare-maraton
Emil Boc a fost prezent de multe ori la evenimentele sportive desfășurate în oraș
Foto: maraton.cluj.ro

Emil Boc spune că “Sportul nu are vârstă. Niciodată nu ești prea tânăr sau prea bătrân pentru a face sport! Impactul pozitiv, dovedit, al mișcării asupra stării generale de sănătate ne motivează pe mine și cei apropiați să includem sportul în rutina cotidiană. În plus, sporturile de echipă te reconectează cu cei dragi, fiind un motiv maxim de bucurie.”

Maratonul internațional Cluj-Napoca

Aproape 5.000 de persoane s-au înscris până acum la Maratonul Internațional Wizz Air Cluj-Napoca, din 4 – 5 aprilie. ”Maratonul Clujului a crescut cu fiecare an, atât din punct de vedere al calității evenimentului, cât și al numărului de participanți, ceea ce demonstrează că sportivii și publicul apreciază acest eveniment”, spun organizatorii.

Emil Boc a fost mereu aproape de sportul clujean și de cel național, fiind prezent de multe ori la evenimentele sportive desfășurate în oraș. El a făcut galerie Simonei Halep la finala de la Wimblendon și în Franța, la Fed Cup.

Citește și:

Am aflat secretul! Cum a rezistat Emil Boc să bată toba 9 ore în galerie la Fed Cup

Restricții în trafic în centrul Capitalei. În weekend, se aleargă la Maratonul București

Loading...

Citește și

  • tibi-useriu-maraton

    De trei câştigător al celebrei curse 6633 Arctic Ultra, românul Tiberiu Uşeriu va concura pentru a doua oară consecutiv la Ultramaratonul Yukon Arctic. Uşeriu a luat startul joi, 30 ianuarie, de la ora 20.30. Este cea mai dură cursă din lume.

  • Vlad Pop, un tânăr antreprenor din Cluj, va alerga 193 de kilometri la cel mai aprig maraton din lume, “6633 Artic Ultra”, pentru copiii suferinzi de cancer. Mentor îi este Tibi Uşeriu, temerarul ce a câştigat de trei ori consecutiv cursa de 350 de mile a maratonului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1