Emanuel Dănilă, fostul primar al orașului Bocșa, găsit împușcat în cap

fost-primar-bocsa-sinucis-impuscat-casa-704199.jpg

fost primar bocsa
Emanuel Dănilă s-ar fi sinucis, potrivit primelor informații oferite de anchetatori
Sursă foto: Arhivă personală

Emanuel Dănilă (57 ani), fostul primar al oraşului Bocşa din Caraş-Severin, a fost găsit împuşcat în cap, vineri dimineaţă. Soția sa a fost cea care l-a găsit, fără viață, în una dintre camerele pensiunii pe care familia o deține. Potrivit primei ipoteze enunțate de anchetatori, fostul primar s-a sinucis.

O femeie a sunat vineri dimineaţa la 112 şi a sesizat că şi-a găsit soţul împuşcat în locuinţă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocşa, care prezenta o rană prin împuşcare la nivelul capului. Cel care s-a împușcat era Emanuel Dănilă, fostul primar al orașului Bocșa. 

Polițiștii au găsit în incintă o armă de vânătoare, iar în urma verificărilor a reieșit că aceasta era deținută în mod legal de către Emanuel Dănilă. 

Oamenii legii continuă cercertările pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit bărbatul, însă prima ipoteză pe care o iau în calcul este cea a sinuciderii, relatează Adevărul.

Dănilă a fost ales primar din partea PNL în toamna anului trecut, iar în urmă cu o lună, după jumătate de an de mandat, şi-a anunţat demisia din funcţia de edil-şef. El a invocat atunci probleme de sănătate, probleme personale şi nu a dorit să facă comentarii suplimentare pe marginea subiectului.  

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1