eMAG vinde 7 milioane de măşti. Cât costă un singur set şi câte măşti poate cumpăra o persoană

Peste 7 milioane de măşti de protecţie sunt disponibile, începând de astăzi (9 aprilie), pe eMAG, iar clienţii pot cumpăra produsul fără adaos comercial. Măştile sunt disponibile în seturi de 50 de bucăţi.

Prețul este însă destul de piperat: 146,83 de lei cutia de 50 de bucăți, adică aproape 3 lei bucata. Prețul este fără adaos comercial şi va fi actualizat săptămânal, luni şi joia, pe baza costului mediu ponderat de la fiecare aprovizionare, afişat transparent în pagina produsului.
 eMag precizează că fiecare client poate comanda o singură cutie, „pentru că interesul este extrem de mare” şi astfel se evită specula.
 “Începând de azi, setul de măşti simple cu trei pliuri este disponibil la eMAG şi poate fi livrat rapid, în orice localitate. Ne dorim ca fiecare român să aibă acces la măsuri de protecţie de bază, astfel că am decis să vindem fără profit acest produs. Fără a fi specializaţi în această categorie de produse, am învăţat şi ne-am adaptat, din mers, astfel încât să putem veni în întâmpinarea unei nevoi pe care oamenii o au în aceste zile şi care vizează sănătatea publică”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG, citat de adevarul.ro.


Citește și:

200.000 de măști au ajuns în România din China

VIDEO Cum să-ți faci mască de protecție dacă nu știi să coși. E gata în câteva minute!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1