Elevii se întorc luni la şcoală. Când se recuperează orele pierdute

Ultima actualizare:

    Recuperarea orelor din perioada 9-13 ianuarie se realizează până la sfârşitul anului şcolar
Recuperarea orelor din perioada 9-13 ianuarie se realizează până la sfârşitul anului şcolar

Vremea nefavorabilă a dat peste cap calendarul şcolar. Elevii din învățământul primar și preșcolarii se întorc luni la şcoală după o vacanţă prelungită din cauza ninsorilor şi temperaturilor extrem de scăzute.

Recuperarea orelor din perioada 9-13 ianuarie se realizează până la sfârşitul anului şcolar. Copiii merg la şcoală trei săptămâni, după care intră în vacanţa intersemestrială, scrie România Tv.

Recuperarea orelor din perioada 9-13 ianuarie, când au fost suspendate cursurile din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, se realizează până la sfârşitul anului şcolar, fiind vorba de ore de evaluare, şi nu de predare, a explicat secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar din Ministerul Educaţiei, Liviu Pop.

“Profesorii pot programa recuperarea orelor până la sfârşitul anului şcolar. Este vorba despre ore de evaluare şi nu de predare”, a spus Liviu Pop, potrivit sursei citate mai sus.

Marţi, cursurile încep în Bucureşti de la ora 9.00

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anunţat că toate cursurile se reiau luni, dar vor începe marţi de la ora 9:00. Edilul a luat această hotărâre deoarece luni noapte sunt aşteptate din nou ninsori abundente în Bucureşti.


    Gabriela Firea
Gabriela Firea

„Am primit avertizare de la specialiştii în meteorologie că începând de luni seara, marţi şi miercuri va ninge din nou în Capitală şi se va depune un strat de zăpadă în jur de 20 de centimetri, mai mic decât valul pe care l-am avut săptămâna trecută. Şcolile vor începe toate luni, 16 ianuarie. Nu sunt motive întemeiate pentru a întrerupe cursurile", a declarat primarul Gabriela Firea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net