Elevi de clasa a V-a, puși să facă sex oral pentru un telefon mobil

Ultima actualizare:

    Copiii provin din familii sărace și dezorganizate
Copiii provin din familii sărace și dezorganizate

Scandal sexual la liceul din comuna gorjeană Roşia de Amaradia! Doi băieţi, unul de 11 ani, celălalt de 13 ani, au fost filmaţi în timp ce făceau sex oral într-un depozit al unității de învățământ, iar imaginile au ajuns, mai târziu, pe o reţea de socializare. Poliţiştii şi procurorii au împânzit zona pentru a afla ce s-a petrecut cu exactitate. Din păcate, detalii șocante au ieșit la iveală după investigația organelor abilitate: totul a fost plănuit de câțiva colegi mai mari ai copiilor.

Scenele, desprinse parcă din filmele pentru adulți, s-au fi petrecut joia trecută, chiar în timpul orelor, când băieții au chiulit. Doi băieţi, elevi în clasa V-a, au fost filmaţi de un coleg cu trei ani mai mare, în depozitul liceului în timp ce întrețineau relații sexuale orale. Oamenii legii nu au stabilit încă dacă elevii au mimat actul sexual sau l-au întreținut. „A fost un scandal de amploare. Este vorba despre doi copii care au fost filmaţi. Sunt elevi la liceul din comună, avem acolo clase de la a I la a XII-a. Ne-am sesizat şi noi, şi poliţiştii, au venit şi procurorii de la DIICOT în zonă. Au audiat elevii, profesorii. Urmează să ne dăm şi noi seama ce s-a întâmplat. Oricum, este regretabil”, a declarat primarul localităţii Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman. „A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii faptelor de act sexual cu un minor și pornografie infantilă. Polițiștii cercetează pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a avut loc fapta. Cercetările au fost preluate de DIICOT Gorj”, a spus Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.


    Conducerea liceului din Roșia de Amaradia încearcă să înțeleagă cum a fost posibil ca elevii să recurgă la acest gest
Conducerea liceului din Roșia de Amaradia încearcă să înțeleagă cum a fost posibil ca elevii să recurgă la acest gest

Detalii șocante

Copiii au chiulit de la două ore şi s-au ascuns în depozit. Ei fost filmaţi, apoi imaginile au fost trimise altor elevi ai școlii, iar unul dintre ei le-a postat pe Facebook. După ce instituţiile abilitate s-au sesizat, filmuleţul a fost şters din mediul online. Cei doi băieți vor fi consiliaţi psihologic, iar oamenii legii urmează să stabilească şi împrejurările în care s-a petrecut totul. Se pare că puştii au fost puşi să facă sex oral de un coleg mai mare. Acesta le-a promis celor doi minori că le dă un pachet de ţigări şi un telefon mobil. „Tuturor elevilor este posibil să li se scadă media la purtare, astăzi (luni, 16 aprilie) vom avea Consiliul Profesoral să decidem exact ce se va întâmpla în continuare. Din păcate, copiii mai mici fac parte din familii cu probleme. Unul dintre ei a fost preluat de DGASPC Gorj. Este o întâmplare regretabilă. Unul dintre cei doi elevi din clasa a V-a a mărturisit că un alt elev din clasa a VIII-a i-a promis că îi va da un telefon mobil și două țigări, dacă o să întrețină sau o să mimeze sexul oral. (…) Este posibil ca elevilor implicați să li se scadă media la purtare la 4“, a declarat Ilona Tița, directorul liceului din Roșia de Amaradia.

Elev internat într-un centru de plasament

Unul dintre elevii care apar în filmare a fost internat într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj din cauza mediului în care trăiește. Copilul și cu tatăl său locuiesc în casa unui unchi, care consumă băuturi alcoolice, iar agresiunile fizice sunt la ordinea zilei. Și celălalt elev din clasa a V-a provine dintr-o familie care se confruntă cu lipsuri materiale, mai ales că părinții nu lucrează. „Au mai venit cei de la Protecția Copilului pentru a-l lua pe copil, dar tatăl a refuzat. (…) Cei doi elevi au avut mereu un comportament agresiv și anormal. Erau mereu supravegheați de cadrele didactice“, a spus Ilona Tița,  directorul liceului din Roșia de Amaradia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net