Elevă înjunghiată de iubitul ei chiar în cancelaria școlii, în Vaslui

Ultima actualizare:

    Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost reținutfoto: arhivă
Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost reținutfoto: arhivă

O elevă dintr-o localitate vasluiană a fost înjunghiată de iubitul ei în vârstă de 24 de ani chiar în cancelaria școlii în care învăța, anunță Știrile PRO Tv.

O elevă a fost înjunghiată de un bărbat de 24 de ani chiar în cancelaria școlii în care învăța. Este vorba despre iubitul fetei, care era supărat că părinții acesteia nu erau de acord cu relația lor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, bărbatul a fost reținut și este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare, loviri sau alte violenţe şi port fără drept de obiecte periculoase.

Tânărul de 24 de ani a recurs la actele de violenţă, nervos că părinţii adolescentei nu îi permit să aibă o relaţie cu el. De altfel, pe numele său poliţiştii aveau în lucru un dosar penal pentru act sexual cu minori, victimă fiind eleva de clasa a VIII-a.

″În fapt, bărbatul s-a deplasat în data de 29 martie la o unitate şcolară din comuna Oşeşti unde minora se afla la cursuri. Acesta a pătruns în unitatea şcolară având un cuţit asupra lui şi a ameninţat cu acte de violenţă minora, precum şi pe mama acesteia şi un cadru didactic. De asemenea, acesta i-a provocat minorei leziuni la mâna stângă. Ulterior, folosindu-se de ameninţări a determinat minora să îl însoţească prin pădure, spre satul Pădureni, comuna Oşeşti. Cei doi au fost găsiţi de poliţişti la domiciliul unei rude a bărbatului. Minora a fost internată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost reţinut, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat de presă remis vineri de IPJ Vaslui.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net