Eleva de a şaptea şi proful de sport, dialog pe Facebook: “O vreţi pe mama?” “Da, mult”

Ultima actualizare:

    Iulian Mazilu, un cadru didactic “pofticios”
Iulian Mazilu, un cadru didactic “pofticios”

Se întâmplă în judeţul Vaslui! Un profesor de educaţie fizică din Bârlad este acuzat că poartă discuţii cu conotaţii sexuale, pe Facebook, cu copilele de clasa a VII-a. Potrivit elevelor, proful de 30 de ani le pune să facă flotări cu el în spate şi le invită pe reţeaua socială, în privat, ca să le explice cum să slăbească.

Anchetă la şcoala generală! Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui au demarat cercetări, după ce mama unei eleve de clasa a VII-a de la Şcoala ”Iorgu Radu” Bârlad a surprins discuţii nepotrivite între fiica sa şi profesorul Iulian Mazilu. Femeia susţine că dascălul în vârstă de 30 de ani poartă discuţii cu tentă sexuală atât cu fiica sa, cât şi cu alte eleve. Mama puştoaicei s-a arătat revoltată de conţinutul conversaţiilor descoperite în mesageria privată a fiicei sale. Într-una dintre discuţii, purtată pe 13 noiembrie, proful o încuraja pe eleva de a VII-a să o aducă şi pe mama sa la un eveniment sportive: ”Mama ta arată bine, este foarte bună”. ”O vreţi pe mama mea?”, a întrebat copila de 13 ani, ”Da, cel mai mult”, i-a replicat profesorul. 

Femeia susţine că sunt mai multe mămici scandalizate de ”comportamentul prea libertin al acestui profesor”. În timpul anchetei, elevele şcolii ar fi povestit că profesorul de sport le pune să facă flotări cu el în spate sau că le invită pe Facebook, pentru a le explica ”în privat” cum să slăbească.

"Acest profesor mai are nişte reclamaţii"

Iulian Mazilu a explicat că discuţiile cu eleva de 13 ani au fost ”în spirit de glumă”, cerându-şi scuze pentru dialoguri. După izbucnirea scandalului, el şi-a închis contul de Facebook. 

“Acest profesor mai are nişte reclamaţii şi vom lua măsurile ce se impun”, anunţă Ioan Onuţ, directorul şcolii. “Am demarat o anchetă internă şi vom convoca şi comisia de disciplină. El a spus că sunt doar nişte glume, dar asemenea glume nu se fac cu elevii. Comportamentul unui cadru didactic trebuie sa fie ireproşabil, nu să glumeşti în asemenea hal cu elevii”, se revoltă directorul.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net