Elev prins cu un cuţit de 21 de centimetri într-un liceu din Piteşti. Săptămâna trecută, o adolescentă a fost găsită cu un pumnal şi două cuţite

Ultima actualizare:

    Cuâitul a fost găsit în rucsacul unui elev Foto: adevarul.ro
Cuâitul a fost găsit în rucsacul unui elev Foto: adevarul.ro

Întâmplări halucinente într-un liceu din Pitești! Un elev de 15 ani a fost depistat cu un cuțit de 21 centimetri în ghiozdan, la distanță de doar câteva zile de când asupra unei adolescente au fost găsite mai multe arme albe, în aceeași unitate școlară.

Chemaţi să intervină în Liceuul Tehnologic Dacia din Piteşti, jandarmii argeşeni au găsit în rucsacul unui puşti un cuţit de 21 de centimetri. Oamenii legii fuseseră chemați de conducerea instituției pe motiv că în incinta unităţii de învăţământ se află mai multe persoane care tulbură ordinea publică, scrie adevarul.ro

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat trei tineri care, la vederea oamenilor legii au încercat să părăsească zona. Puştii au fost legitimaţi şi supuşi unui control corporal sumar. ”În rucsacul unuia dintre ei a fost găsit un cuţit cu lungimea de aproximativ 21 de centimetri. Pe numele tânărului în vârstă de 15 ani, care este elev al liceului, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”Deţinere de obiecte interzise”, cercetările fiind preluate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie”, precizează IJJ Argeș.

De luni, conducerea Jandarmeriei Argeş a dispus ca patrulele aflate în serviciu să efectueze treceri mai dese şi staţionări pe o perioadă mai mare de timp, pentru a preîntâmpina apariţia altor situaţii de acest tip.

3 arme albe asupra unei fete de 16 ani

Săptămâna trecută, joi, la aceaşi liceu a avut loc un incident similar. Jandarmii care au fost solicitați să intervină au găsit în curtea unității doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani. Cei trei au fost legitimaţi şi au fost controlați corporal, iar asupra tinerei în vârstă de 16 ani au fost găsite două cuţite (21 cm şi 25 cm lungime) şi un pumnal tip box.


    Foto: adevarul.ro
Foto: adevarul.ro

Pe numele fetei a fost întocmit dosar penal, iar toți trei au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 1.500 de lei pentru pătrunderea fără drept în incinta unităţii de învăţământ şi cu avertismente pentru constituirea de grup în scopul comiterii faptelor antisociale. Pe unul dintre cuţite este inscripţionat ”AMIN”. 

Citește și: 

Un elev a venit cu pistolul la școală la Arad

Elevii care s-au bătut cu săbii, trimişi după gratii

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net