Elev dus la spital, după ce a fost bătut în clasă de doi tineri din afara şcolii

Ultima actualizare:

    Elevul bătut a fost dus la spital (Foto: adevarul.ro)
Elevul bătut a fost dus la spital (Foto: adevarul.ro)

Un elev în vârstă de 16 ani, de la Liceul „Ştefan Procopiu" Vaslui, a ajuns la spital, miercuri seară, cu numeroase traumatisme, potrivit Mediafax. El a fost bătut, în sala de clasă, cu pumnii, picioarele şi un grilaj metalic, de către doi tineri din afara şcolii, care au intrat abuziv în unitatea de învăţământ.

Potrivit primelor informaţii oferite de către poliţişti, cei doi agresori, însoţiţi şi de alţi tineri, au intrat în sala de clasă de la Liceul „Ştefan Procopiu" Vaslui, în care se afla elevul de 16 ani într-una din pauzele dintre ore.

Tinerii, ambii în vârstă de 25 de ani, l-au lovit pe elev cu pumnii, picioarele şi un grilaj metalic de la un calorifer din sala de curs, după care au părăsit şcoala.

Ulterior, presupuşii agresori au fost identificaţi şi prinşi de către poliţişti, fiind duşi la Poliţie pentru audieri.

Cei doi tineri, din comuna Văleni, sunt cercetaţi de către poliţişti pentru loviri sau alte violenţe, precum şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Elevul agresat, care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Vaslui, le-a spus poliţiştilor că nu-i cunoaşte pe agresori, însă a mărturisit că ar fi avut un conflict cu un alt tânăr din comuna unde locuiesc tinerii care l-au bătut.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net