Elev de la un liceu din Teleorman înjunghiat de un coleg de clasă

Ultima actualizare:

    Cuţitul a perforat plămânul stâng (Foto: Arhivă)
Cuţitul a perforat plămânul stâng (Foto: Arhivă)

Incident incredibil între doi colegi de liceu din Teleorman. În timpul unei pauze, cei doi s-au luat la bătaie. Scandalul a degerat, iar unul dintre ei a fost înjunghiat. Lama cuţitului a fost atât de lungă încât i-a fost perforat plămânul stâng. Atacatorul este un coleg de şcoală, cunoscut cu probleme psihice.

Un elev de clasa a 9-a la liceul din comuna Olteni, judeţul Teleorman, a fost grav rănit de către un coleg de şcoală, care l-a înjunghiat cu un cuţit, în timpul unei pauze. Scandalul a avut loc miercuri, în prezenţa mai multor colegi care au şi intervenit pentru a aplana conflictul.

„Din investigaţiile efectuate la faţa locului a reieşit faptul că între S. V. de 17 ani, din comuna Frăsinet şi C. M. de 18 ani, din comuna Olteni, a avut loc o altercaţie, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. La un moment dat S.V., având asupra lui un obiect ascuţit, l-a înţepat în zona spatelui, în dreptul toracelui stâng pe C.M., după care a fugit de la locul faptei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea.

Nu a reuşit să fugă prea departe şi asta pentru că a fost prins la câţiva kilometri distanţă, pe raza satului Clăniţa, fiind prezentat Parchetului pentru cercetări şi luarea măsurilor legale.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Teleorman în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu plagă hemitorace stâng posterior. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de tentativă de omor calificat.

Trebuie spus faptul că ambii sunt în clasa a 9-a, băiatul de 18 ani fiind repetent.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net