Un elev de 12 ani a ajuns la spital, rănit cu un briceag de către un coleg de clasă

politie-nu-treceti.jpg

politia nu treceti
foto: Inquam Photos

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Un incident violent a avut loc, luni, într-un liceu din municipiul Târgovişte. Un elev în vârstă de 12 ani a ajuns la spital, după ce a fost rănit cu un briceag, în zona piciorului, de către un coleg de clasă. Primele date arată că leziunile sunt superficiale.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Dâmboviţa, incidentul a avut loc chiar într-una dintre sălile de clasă ale liceului în urma unui conflict spontan între doi elevi. 

Elev rănit cu briceagul de către un coleg

„La data de 27 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei  Municipiului Târgovişte, în urma unei sesizări, s-au deplasat la un liceu din municipiul Târgovişte, unde, din primele cercetări, au constatat că un elev de 12 ani, ar fi   rănit superficial, în zona membrului inferior, cu un briceag, un alt coleg de clasă. 

Se pare ca evenimentul s-ar fi produs in timpul pauzei, in sala de clasa, pe fondul unui conflict spontan. Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale”, transmite IPJ Dâmboviţa.
În urma incidentului, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru infracţiuni de lovire sau alte violente şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5