Elev cu urechea tăiată, după o altercaţie cu un maistru!

Ultima actualizare:

    Elevul rănit a fost dus cu ambulanţa la spital
Elevul rănit a fost dus cu ambulanţa la spital

Incident sângeros la Vaslui! Un elev de 16 ani, care efectua perioada de practică la Liceul „Ion Mincu”, a ajuns la spital după ce a fost rănit în urma unui conflict cu maistrul care coordona activitatea. Cearta a izbucnit după ce elevul l-ar fi înjurat pe maistru.

Poliţiştii au fost anunţaţi, cu un apel la 112, că un elev al Liceului ”Ion Mincu” din Vaslui ar fi fost lovit de un maistru şcolar. ”Din primele cercetări a reieşit că elevul, în vârstă de 16 ani, aflat în practică, a fost atenţionat verbal de maistru deoarece ar fi avut un vocabular neadecvat”, explică Silvia Manta, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui. “Maistrul i-a atras atenţia elevului şi acesta a pus în faţă canciocul şi mistria pe care le avea în mână. Când maistrul s-a apropiat, elevul s-a tras în spate şi s-a lovit cu canciocul în zona urechii, fiind transportat la spital. În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă”, adaugă Manta. 

Din informaţiile primite de cadrele medicale care au fost solicitate să intervină în acest caz, elevul ar fi dat ciment pe jos şi maistrul i-ar fi dat două palme, după care între cei doi a fost o altercaţie. Elevul a suferit o plagă de aproximativ un centimetru în zona urechii şi a fost transportat la spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net