Elena Udrea stă la poveşti cu fiica sa de un an şi trei luni. Cu ce basm a adormit-o

Ultima actualizare:
Elena Udrea, Adrian Alexandrov și micuța Eva Maria, în vârstă de un an și 3 luni
Elena Udrea, Adrian Alexandrov și micuța Eva Maria, în vârstă de un an și 3 luni

Elenei Udrea îi place "meseria" de mămică şi face totul pentru a câştiga atenţia şi afecţiunea fetiţei sale Eva, în vârstă de un an şi trei luni. Cele două sunt foarte apropiate, cum este de altfel şi firesc, iar în momentele pe care le petrec împreună este timp şi pentru poveşti. Fosta blondă dela Cotroceni a făcut o mărturisire emoţionantă şi povestit celor care îi urmăresc reţelele sociale că a trăit clipa în care şi-a adormit fetiţa cu un basm cunoscut.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea (46 de ani) a publicat, miercuri seară, o nouă fotografie în care apare împreună cu fiica sa şi povesteşte că i-a spus ”Capra cu trei iezi”, făcând o trimitere şi la situaţia din Orientul Mijlociu. ”Dacă am scăpat de război, avem timp de poveşti”, a notat Elena Udrea, în mesajul care însoţeşte fotografia. Blonda a recunoscut că a marcat o premieră cu acest basm, în relaţia cu fiica ei, dar şi-a dat seama emoţionată cu nu mai ştie finalul.  

”Wow...în seara aceasta am spus prima poveste copilului meu... nu mi-am imaginat vreodată momentul acesta. Luată pe nepregătite, am povestit «Capra cu trei iezi». Din fericire, Eva a adormit atunci când lupul a mâncat iezii, pentru că nu mi-am amintit finalul. Cum a reuşit capra să îi salveze până la urmă?”, a scris Elena Udrea, alături de fotografia în care apare alături de fiica sa.


    Elena Udrea, Adrian Alexandrov și micuța Eva Maria, în vârstă de un an și 3 lunifoto: Facebook
Elena Udrea, Adrian Alexandrov și micuța Eva Maria, în vârstă de un an și 3 lunifoto: Facebook

În imagine, Elena Udrea şi fiica sa spoartă rochii de culoare roşie, blonda privibnd emoţionantă chipul micuţei ei. De altfel, sunt aceleaşi ţinute pe care cele două le-au avut şi în ultima foografie, publicată  în a doua zi de Crăciun, când în imagine apărea şi Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.

Elena Udrea s-a întors în România în vară

Elena Udrea a renunțat la statutul de refugiat în Costa Rica și s-a întors în România în luna iulie a anului trecut. Blonda, mama ei, Maria Veliceasa, și micuța Eva Maria au călătorit la clasa economic şi au aterizat pe aeroportul din Frankfurt, de unde şi-a reluat călătoria spre ţară. ea fusese arestată în Costa Rica pe 4 octombrie 2018, însă pe 24 decembrie a fost eliberată după ce Instanţa Supremă a decis suspendarea executării pedepselor în urma scandalului pe tema completurilor de cinci judecători formate ilegal. 

„Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și, închiderea procedurii de extrădare. Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și, doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vină pe lume în libertate. Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi. Referitor la procesele pe care înca le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu", sounea Elena Udrea la scurt timp după ce a revenit în România. 

Citeşte şi:

Elena Udrea a dansat pe muzica lui Dan Bittman la botezul fiicei

Elena Udrea, la piaţă cu geanta de 5.000 de euro. A făcut senzaţie printre tarabele cu fructe şi legume

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net