Elena Udrea și-a schimbat look-ul care a consacrat-o. E cu totul alt om!

udrea34.jpg

elena udrea
Elena Udrea
Foto: arhivă personală

A știut mereu cum să atragă atenția, încă de când era o novice în lumea politicii, iar notorietatea ei a crescut odată cu trecerea timpului. Deși în ultimii ani nu a mai apărut atât de des pe primele pagini ale ziarelor, Elena Udrea (43 de ani) știe să-și facă simțită prezența pe oriunde merge.

În ultimul timp a intrat într-o zodie a schimbărilor, poate pentru a ține pasul cu iubitul ei mai tânăr cu 12 ani, modelul Adrian Alexandrov. Cei doi formează un cuplu discret, dar de ceva timp nu se mai feresc din a se afișa împreună, indiferent că vorbim despre ieșiri în oraș sau la mare, ori la evenimente private. Nunta unor prieteni a fost momentul prielnic pentru ca fosta "blondă de la Cotroceni" să facă senzație cu noul ei look. Dacă de ani buni nu renunța la părul de lungime medie și, mai ales, la breton, de data aceasta, Udrea a fost o Ileana Cosânzeana modernă.

elena udreaZoom
Elena Udrea a făcut senzație la brațul iubitului tinerel
Foto: arhivăpersonală

 

Cu cosițele blonde până la talie și fără breton, Elena i-a făcut pe toți invitații la nuntă să întoarcă privirea după ea. Dacă este vorba despre o schimbare permanentă sau dar despre o perucă bine aleasă, rămâne de văzut la următoarele ieșiri. La brațul iubitului său, Udrea a strălucit. A îmbrăcat o rochie lungă, mov, care i-a îmbrățișat formele. Mai mult, blonda nu a renunțat la decolteu și a demonstrat că poate ține pasul cu tinerețea lui Adrian Alexandrov.

elena udreaZoom
Elena Udrea, alături de fericiții miri
Foto: arhivă personală

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Elena Udrea face furori de fiecare dată când ajunge la malul mării. De data asta, însă, s-a întrecut pe sine! A întors toate privirile cu noul ei costum de baie, care mai mult lăsa să se vadă, decât acoperea. Iar bărbaţii s-au uitat în voie, mai ales că fosta politiciană nu era împreună cu iubitul ei, ci cu mama, care n-a scăpat-o din ochi.

  • elena udrea moda haine

    Elena Udrea reuşeşte să întoarcă multe capete atunci când iese din casă. Fostul ministru însă se pare că nu a avut cea mai bună inspiraţie vestimentară la una dintre apariţiile ei pe stradă. Faimoasa blondă a îmbrăcat o rochie mulată şi extrem de scurtă la care a purtat cizme şi dres plasă! Ciorapii în această combinaţie au fost accesoriul care a lăsat-o cu o restanţă la capitolul stil.

  • Elena Udrea și-a început săptămâna la Înalta Curte de Justiție și Casație, după ce vineri, 20 octombrie, a dat declarații în fața procurorilor DNA în dosarul Hidroelectrica. Cum vineri a fost criticată pentru aspectul ciudat al tenului ei, de data aceasta, Udrea a avut grijă să arate ca scoasă din cutie.

  • Cea mai controversată femeie din politica românească a stârnit multă uimire, astăzi, în fața DNA. Și nu din cauza declarațiilor, ci din cauza look-ului său.