Elena Udrea și Alina Bica sunt reținute în cea mai luxoasă celulă din Costa Rica

Ultima actualizare:

    Elena Udrea și Alina Bica sunt reținute în cea mai luxoasă celulă din Costa RicaFOTO: Click!
Elena Udrea și Alina Bica sunt reținute în cea mai luxoasă celulă din Costa RicaFOTO: Click!

Elena Udrea și Alina Bica au fost ”săltate” de pe stradă de Interpol în Costa Rica și duse la o închisoare de femei. Uite în ce condiții au petrecut cele două prima noapte după gratii.

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute de Interpol și duse la închisoarea pentru femei singure El Buen Pastor, din San Jose, a spus Cornel Tăbăcaru, un om de afaceri român stabilit în Costa Rica, la TVR, singurul care poate da informații corecte, fiind un apropiat al Alinei Bica.

”Acum sunt în închisoarea de femei fără copil. Au fost foarte agitate când au fost încarcerate. Acum s-au mai liniştit”, a declarat Cornel Tăbăcaru.

Milionarul român, stabilit de mai mulți ani în Costa Rica a spus că închisorile din această țară nu sunt prea decente. Însă, Elena Udrea și Alina Bica au fost încarcerate în cea mai bună celulă posibilă. ”Sunt doar ele și încă o femeie în celulă. Este cea mai bună celulă posibilă în această țară. În celelalte celule este aglomerație și condițiile nu sunt tocmai bune”, a mai spus Cornel Tăbăcaru.

Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate de Interpol

Membri ai Agenţiei de Investigaţii Judiciare, afiliată la Biroul Naţional Central Interpol Costa Rica, în colaborare cu ofiţeri ai Direcţiei de Informaţii şi Securitate Naţională (DIS), după investigaţii, supraveghere şi monitorizare, au oprit miercuri două femei din România, în vârstă de 44 de ani, la solicitarea autorităţilor române, scre news.ro.

Pentru una dintre femei, cu numele de familie Udrea, s-a primit o notificare roşie în baza de date Interpol pentru infracţiunile de mită şi abuz în serviciu, emise de Interpol Bucureşti. Această femeie a fost arestată pe o arteră publică, în jurul orei 10.00, în sectorul Sabana Oeste.

Alina Bica a fost reținută la patru ore distanță, tot pe stradă.

Cele două românce au fost duse la o închisoare pentru femei fără copii, din San Jose.

Elena Udrea și Alina Bica, cu cătușe și în România

Elena Udrea a fost arestată preventiv 72 de zile în România, în martie 2015, acuzată de DNA în dosarul gala Bute.

Alina Bica, a fost oprită în trafic de mascați în mai 2015, fiind acuzată în dosarul retrocedărilor. A fost arestată preventiv și în Beciul Domnesc și la Penitenciarul pentru femei Târgșor.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net