Elena Udrea se retrage din politică. A făcut anunțul de ziua ei de naștere

Ultima actualizare:

    Elena Udrea spune rămas bun politiciiFoto: Facebook
Elena Udrea spune rămas bun politiciiFoto: Facebook

Elena Udrea, de unii apreciată, de și mai mulți criticată, și-a petrecut ultimii 13 ani în politica românească. A ocupat funcții cu influență, cum ar fi cea de ministru al Turismului, dar a avut parte și de destule controverse.

În a doua zi de Crăciun, când a și împlinit 43 de ani, fosta consilieră a lui Traian Băsescu a luat decizia de a se retrage din lumea politică, probabil și dezamăgită că la alegerile din 11 decembrie nu a obținut un fotoliu de deputat.

“Fosta blondă de la Cotroceni” a făcut vestea publică pe pagina ei de Facebook, chiar de ziua de naștere. Le-a mulțumit tuturor pentru susținere și chiar și pentru ponegriri, dar a spus că a făcut politica pentru că i-a plăcut. Și ar mai face-o din nou, dacă ar fi pusă să o ia de la capăt.

"E vremea unui nou început"

"Vă mulțumesc pentru urarile de bine pe care mi le-ați făcut pentru astăzi, când împlinesc 43 de ani... Ultimii treisprezece ani din viață mi i-am dedicat politicii. Nu am niciun regret. Dacă aș fi cu treisprezece ani în urmă, aș lua-o de la capăt, chiar dacă unele lucruri le-aș face diferit. A fost viața pe care mi-am dorit-o. 

Am făcut ceea ce am crezut că e bine, am câștigat și am pierdut, am urcat și am coborât, am făcut lucruri corecte și am greșit. Îmi asum tot și mai ales ceea ce sunt.Mulți mă apreciați, și mai mulți mă urâți. Vă multumesc tuturor pentru interesul pe care mi-l acordați! Am fost treisprezece ani împreună și este cu adevărat o onoare pentru mine. Ați însemnat mai mult decât familia mea, ați contat mai mult decât cei apropiați mie. V-am aparținut mai mult vouă decât lor. Acum a venit vremea să îmi iau rămas bun... a venit vremea unui nou început.Vă doresc să vă fie bine, să aveți parte de lumină, de liniște, de pace, de credintă, de încredere, de adevăr, de iubire, de prosperitate, de împliniri, de sănătate! Vă doresc să aveți parte de Fericire", a scris Elena Udrea pe rețeaua socială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net