S-au logodit, dar locuiesc separat! Elena Udrea a primit inelul de la iubitul tinerel

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a fost  cerută de soţie de  Adrian Alexandrov  chiar în ziua în care  au împlinit un  an de relaţie
Elena Udrea a fost cerută de soţie de Adrian Alexandrov chiar în ziua în care au împlinit un an de relaţie

La vârsta de 43 de ani, Elena Udrea este pe cale să ajungă pentru întâia oară la altar. Blondina s-a logodit la fix un an de relaţie cu un fost manechin, pe nume Adrian Alexandrov.

Elena Udrea îşi vede de viaţă până când va afla dacă merge sau nu la închisoare. Iubeşte ca-n liceu şi se pregăteşte de cel mai important eveniment, şi anume momentul când va fi dusă la altar în rochie albă de mireasă. Va fi o situaţie emoţionantă şi unică, întrucât fostul soţ, Dorin Cocoş, a reuşit în 2003 să o ducă doar la ofiţerul stării civile din New York. Şi iată că ceea ce nu a făcut Cocoş pentru fosta politiciană va face puişorul ei, Adrian Alexandrov, bărbatul cu 12 de ani mai mic decât ea. 

Fostul manechin, actualmente broker imobiliar în zona de nord a Capitalei, şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de soţie. Acest lucru s-a întâmplat chiar pe 2 iulie, când au împlinit un an de când s-au cunoscut. ”Da, m-am logodit cu Elena”, a declarat în exclusivitate, pentru Click!, frumuşelul iubit al fostei politiciene. Bărbatul i-a pus pe deget celebrei sale iubite un inel la fel de preţios ca dragostea pe care i-o poartă, cu diamante. Cei doi amorezi locuiesc separat, el în vila din Corbeanca, ea în apartamentul luxos din complexul Stejarii, însă în weekenduri şi în vacanţe sunt mereu împreună. 

Chiar dacă viaţa amoroasă îi merge de minune, viitorul Elenei Udrea este încă sub semnul întrebării. Fostul ministru al turismului a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru trei fapte de abuz în serviciu şi alte trei de luare de mită în „dosarul gala Bute”. Udrea a contestat decizia magistraţilor şi aşteaptă încă o decizie.

Măritată 10 ani cu Cocoş

simeon stalpnicul png

Elena Udrea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoş, cu 12 ani mai în vârstă decât ea. Cei doi au spus „da” la New York, în 26 decembrie 2003, chiar de ziua ei de naştere. Zece ani mai târziu, în 2013, cei doi anunţau, printr-un comunicat, că mariajul lor a luat sfârşit „în mod amiabil şi în faţa notarului”.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net