Elenei Udrea a fost reţinută!

Ultima actualizare:
Elena Udrea avea cătuşe la mâini la ieşirea de la DNA
Elena Udrea avea cătuşe la mâini la ieşirea de la DNA

Elena Udrea a fost reţinută de procurorii DNA marţi seara (10 februarie) în Dosarul Microsoft! Însă filmuleţul în care cei de la “Mondenii” o încurajau, la lansarea ei pentru şefia Partidului Mişarea Populară, face furori şi acum pe Internet!

Elena Udrea a fost reţinută pentru 24 de ore "într-un dosar disjuns din Dosarul Microsoft, pentru două presupuse fapte de trafic de influenţă şi una de spălare de bani", a declarat marţi seară avocatul acesteia, Marius Sebastian Striblea.


    Elena Udrea avea cătuşe la mâini, la ieşirea de la DNAFoto: Mediafax
Elena Udrea avea cătuşe la mâini, la ieşirea de la DNAFoto: Mediafax

În prezent, însă, imaginile cu fostul ministru în carea actriţele Mirela Zeţa şi Andreea Grămoşteanu, din echipa "Mondenii", au participat la evenimentul de lansare a candidaturii Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale fac încă furori în rândul internauţilor. Totul se întâmpla la începutul lunii octombrie 2014. Cele două artiste şi-au pus peruci blonde şi s-au alăturat mulţimii. După ce a participat la lansarea candidaturii lui Victor Ponta pe Arena Naţională şi cea a lui Klaus Iohannis din Piaţa Victoriei, echipa de la „Mondenii” a mers şi la evenimentul organizat de Elena Udrea. Cele două actriţe s-au alăturat oamenilor care veniseră să susţină candidatura preşedintelui de atunci al Partidului Mişcarea Populară. „Am două poze cu Elena Udrea supertari”, spune un bărbat din mulţime. Întrebat de cele două actriţe dacă „a pus mâna pe ea”, el mărturiseşte că aceasta este „superbă”. „Păi dacă suntem blonde, trebuie să fim şi proaste?”, se supără o bătrână invitată să se alăture grupului de susţinători.

Cum reacţionează Elena Udrea la final, când le întâlneşte pe Mirela Zeţa şi Andreea Grămoşteanu, vedeţi în clipul de mai jos!

Elena Udrea, înconjurată de susţinători

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net