Elena Udrea a renunțat la aparițiile sexy. În ce ținute cuminți se afișează acum

Ultima actualizare:

    Miercuri. Elena Udrea a venit la Consiliul de Mediere cu pantalonii crem, dar cu un tricou roşu ca foculFotografii: Blitz/Ionuţ Mureşan
Miercuri. Elena Udrea a venit la Consiliul de Mediere cu pantalonii crem, dar cu un tricou roşu ca foculFotografii: Blitz/Ionuţ Mureşan

Ce s-a întâmplat cu vasta garderobă elegantă a Elenei Udrea, cu sutele de rochii şi de pantaloni din materiale fine, de sacouri, pantofi şi genţi de firmă? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor după ce fostul ministru, celebru, de altfel, pentru cochetăria sa, a ieşit din casă două zile la rând îmbrăcată în aceleaşi haine.

Elena Udrea pare că şi-a pierdut mult din strălucire de când a devenit mamă. Nu mai are nici silueta de altădată, nici interesul pentru modă, nici cochetăria şi senzualitatea cu care ne-a obişnuit. Marţi, fostul ministru al Dezvoltării s-a prezentat la Curtea de Apel Bucureşti pentru un nou termen în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009, unde este judecată alături Ioana Băsescu şi de Dan Andronic. La fel de zâmbitoare şi binedispusă, dar nu le fel de impresionantă prin ţinută. A renunţat la fustele mulate şi sexy, la bluzele vaporoase şi la sacourile în culori vii. De data aceasta a purtat ceva mult mai cuminte: pantaloni crem evazaţi, cu o talie înaltă, bluză scurtă în aceeaşi culoare, geantă de umăr cu lanţ auriu în acelaşi ton cu îmbrăcămintea. Singura pată de culoare a fost roşul aprins al manichiurii. O ţinută probabil scumpă, dar extrem de simplă, chiar banală, care o cam dezavantaja, căci îi scotea în evidenţă şoldurile late şi abdomenul nu la fel de suplu ca odinioară. 

Marţi. Blonda de la Turism s-a prezentat la Curtea de Apel îmbrăcată din cap până-n picioare în crem
Marţi. Blonda de la Turism s-a prezentat la Curtea de Apel îmbrăcată din cap până-n picioare în crem

Ne-am gândit că a fost o „scăpare” dintr-un moment în care, probabil, nu a avut chef sau timp de pierdut în faţa oglinzii. Miercuri, însă, Udrea a ieşit din casă în exact aceiaşi pantaloni, semn că îi sunt tare dragi. Şi-a schimbat doar bluza, optând de această dată pentru mai multă culoare şi alegând un tricou roşu ca focul. Nuanţa vie a ţinutei nu a avut darul să-i înveselească şi sufletul. Pe tot parcursul drumului, Elena Udrea a părut supărată, preocupată, agitată. Puţin după ora 16.00 a ieşit grăbită din curtea casei sale din Corbeanca şi a condus val vârtej spre Consiliul de Mediere din Bucureşti, unde a stat mai bine de o oră. Apoi, s-a urcat în maşină şi a plecat glonţ înapoi acasă, la fetiţa ei de un an şi jumătate. Dacă la Curtea de Apel a fost pregătită anti-COVID şi a purtat, regulamentar, mască de protecţie, miercuri, de supărare, a renunţat la acest „accesoriu”.

Cercetată pentru corupţie, Elena Udrea părăsise România la începutul lui 2018. A cerut azil în Costa Rica, unde a stat mai bine de un an şi jumătate. Două luni din această perioadă le-a petrecut în închisoare, în condiţii crunte. În vara anului trecut, după ce condamnarea ei din România a fost anulată, fostul ministrul al Dezvoltării a revenit în ţară şi acum duce o viaţă discretă în sânul familiei. Pe rolul instanţelor are în continuare 3 dosare: Gala Bute, Hidroelectrica şi finanţarea campaniei prezidenţiale a lui Traian Băsescu din 2009.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net