Elena Udrea, primul pachet în puşcărie! A primit chiftele şi cafea

elena_udrea.jpg

elena udrea mama chiftele cafea
În închisoare, Elena Udrea a primit vizita mamei ei la primele ore ale dimineţii
Foto: Arhivă personală

Elena Udrea (41 de ani) a primit, vineri (13 februarie), vizita mamei sale, Maria Veliceasa, în Arestul Poliţiei Capitalei. Aceasta este prima vizită pe care politicianul o primeşte după gratii.

Elena Udrea a primit primul pachet în puşcărie: chiftele, apă şi cafea! Mama fostului ministru a sosit la Cercetări Penale în jurul orei 9 şi i-a adus Elenei Udrea un pachet nu foarte consistent, semn că Elena Udrea mizează pe faptul că luni (16 februarie) ar putea fi eliberată din arestul preventiv. Mama ei, Maria Veliceasa, a sosit grăbită la Arestul Poliţiei Capitalei, împreună cu un apropiat, care a ajutat-o să care sacoşa în care se aflau alimente şi schimburi, potrivit romaniatv.net.

mama_udrea.jpg

elena udrea mama chiftele cafea
Elena Udrea şi mama ei vor petrece împreună două ore
Foto: Captura RTV

 

Elena Udrea a primit chiftele şi cafea

Înainte de intrarea în clădirea în care se află arestul Poliţiei Capitalei, mama Elenei Udrea nu a făcut niciun comentariu. Vizita poate dura două ore, după ce pachetul adus pentru fostul ministru este atent verificat.

Ce drepturi are Elena Udrea, după gratii

Fostul ministru Elena Udrea se află de două zile în arestul Poliţiei Capitalei. Aceasta are dreptul la o vizită pe săptămână, în ziua de vineri, deoarece numele ei începe cu litera "U", însă discuţiile şi vizitele cu avocaţii pot avea loc în orice zi.

Elena Udrea, arestată preventiv

Miercuri (11 februarie), deputata Elena Udrea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după denunțul lui Dinu Pescariu în dosarul Microsoft. Potrivit DNA, Elena Udrea este urmărită penal şi a fost reţinută pentru trei fapte de trafic de influenţă - în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea, în legătură cu derularea contractului e-România şi în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro -, precum şi pentru spălare de bani.

Elena Udrea, de la lux, la condiţiile mizere ale puşcăriei

celula_2.jpg

elena udrea mama chiftele cafea
Aşa arată celula în care doarme de acum înainte Elena Udrea
Foto: Click!

"Blonda de la Cotroceni" a trecut, peste noapte, de la lux la mizerie. Înainte de a intra în închisoare, Elena Udrea locuia într-un cartier de lux din zona Băneasa, unde chiria ajungea la aproximativ 3.000 de euro pe lună. În prezent, Elena Udrea nu mai are nicio casă pe numele ei. Ea a vândut ultima locuinţă la sfârşitul lunii octombrie, deoarece "aveam nevoie de bani".

Va amintim că, de patru zile, Elena Udrea are aceleaşi haine, aceeaşi lenjerie intimă şi a refuzat să mănânce hrana gătită la cazan, în puşcărie: fasole, varză, macaroane, orez cu lapte.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1