Elena Udrea, prima noapte în celulă. Aşa arată «noua locuinţă»

elena-udrea.jpg

elena udrea celula arest puscarie
Elena Udrea şi-a petrecut noaptea în arestul Capitalei, într-o celulă de 12 metri pătraţi, cu şaşe paturi
Foto: Click!

Elena Udrea, reţinută marţi seara pentru 24 de ore, şi-a petrecut noaptea în arestul Capitalei.

Elena Udrea a fost reţinută în dosarul Microsost, după ce a dat declaraţii timp de 10 ore la DNA.
"Blonda de la Cotroceni" a ieşit cu cătuşele la mâini de la Direcţia Naţională Anticorupţie şi a fost dusă, cu maşina, spre celula în care avea să-şi petreacă noaptea. Elena Udrea a fost cazată într-o celulă cu şase paturi, de 12 metri pătraţi. De obicei, nu toate paturile sunt ocupate.

.

celula.jpg

elena udrea celula arest puscarie
Elena Udrea şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Capitalei. Aşa arată celula în care a dormit fostul ministru
Foto: Click!

Potrivit regulilor, o femeie încarcerată primeşte, la intrarea în celulă, lenjerie curată de pat, o pătură şi  produse de igienă personală: săpun şi hârtie igienică.

Elena Udrea şi-a petrecut noaptea într-o celulă în care spaţiul pentru fiecare deţinut este 2, 14 metri pătraţi. Camera are wc propriu, separat de restul încăperii de o perdeluţă. În arest, Elena Udrea beneficiază, ca toţi deţinuţii, de o jumătate de oră de plimbare, în curtea închisorii. În celulă, ea are voie să scrie sau să citească.

Elena Udrea - de la lux la condiţiile mizere ale puşcăriei

"Blonda de la Cotroceni" a trecut, peste noapte, de la lux la mizerie. Înainte de a intra în închisoare, Elena Udrea locuia într-un cartier de lux din zona Băneasa, unde chiria ajungea la aproximatix 3.000 de euro pe lună. În prezent, Elena Udrea nu mai are nicio casă pe numele ei. Ea a vândut ultima locuinţă la sfârşitul lunii octombrie, deoarece "aveam nevoie de bani".

Miercuri, Elena Udrea află dacă primeşte mandat pentru 30 de zile

Deocamdată, Elena Udrea este reţinută pentru 24 de ore, în dosarul Microsoft. Astăzi, ea află dacă va primi mandat de arestare pentru 30 de zile. Dacă va fi aşa, ea îşi va petrece următoarea lună tot în arestul Capitalei.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • elena udrea catuse dna

    Zi de marţi cu ghinion pentru Elena Udrea! După ce a stat mai bine zece ore la sediul DNA, fostul ministru a fost reţinut de procurorii DNA în dosarul Microsoft.

  • interpretarea gestului elenei udrea

    Gestul făcut de Elena Udrea în plenul Camerei Deputaţilor în seara de luni, 9 februarie, când şi-a atins deliberat nasul cu degetul arătător de la mâna dreaptă are o explicaţie comportamentală şi ne oferă câteva indicii cu ajutorul cărora să înţelegem ce a vrut doamna deputat să transmită. Click! a apelat la ajutorul unui specialist care ne-a ajutat în interpretarea gestului Elenei Udrea.

  • Elena Udrea

    Dacă s-ar face un top al celor mai sexy politiciene din România, locul întâi i-ar reveni Elenei Udrea (41 de ani). “Blonda lui Băsescu” a uimit audienţa de-a lungul celor 11 ani de politică cu decolteuri generoase şi ţinute de mii de euro.

  • Elena Udrea nu trece neobservată oriunde s-ar afla. Aşa s-a întâmplat şi luni seara, când a încercat să convingă parlamentarii să nu voteze pentru arestarea sa. După ce şi-a terminat discursul, a căutat camerele de luat vederi, s-a uitat direct în cadru şi a făcut un gest cu degetul la nas. Ce a vrut să transmită şi cui? Click! îţi spune ce se află în spatele acestui gest.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1