Elena Udrea a împlinit 46 de ani. Fotografie festivă, cu fiica și iubitul lângă șemineu

elena-udrea-botez_28.jpg

Elena Udrea a purtat inelul de logodnă cu smarald la botezul fetiței
Elena Udrea și Adrian Alexandrov, la botezul fetiței lor

Elena Udrea nu a făcut excepție și, precum toate persoanele publice, a pus și ea zilele acestea pe rețelele sociale fotografii de Crăciun, în care apare alături de cei dragi. La urările de bine ale fanilor s-au adăugat și urările de "la mulți ani", căci fostul ministru împlinește azi, 26 decembrie, vârsta de 46 de ani.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a publicat pe Facebook o nouă fotografie cu partenerul şi fetiţa sa, alături de urarea ”Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiţi!”. Îmbrăcată într-o rochie lungă, roșie, la fel ca micuța Eva Maria, Elena Udrea s-a pozat alături de Adrian Alexandrov și de copila lor pe covor, în fața șemineului.

elena-udrea-adrian-alexandrov.jpg

elena udrea
Elena Udrea, Adrian Alexandrov și micuța Eva Maria, în vârstă de un an și 3 luni
foto: Facebook

Mulţi dintre cei care i-au urat ”Sărbători fericite” i-au transmis şi ”La mulţi ani” de ziua sa, Elena Udrea fiind născută pe 26 decembrie, în cea de-a doua zi de Crăciun. 

În 8 iulie 2019, Elena Udrea a anunțat că a revenit în România, precizând că a renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica şi că a luat această decizie imediat după ce a fost eliberată, în luna decembrie.

Citește și:

Elena Udrea, cadou la împlinirea vârstei de 45 de ani: libertatea!

Elena Udrea a născut fără medic, în toiul nopții: «Nu erau decât asistentele speriate»

Loading...

Citește și

  • Nu-i mai arde de politică, în schimb e foarte preocupată de treburile gospodăreşti. Elena Udrea a fost surprinsă de către fotoreporterii Click! în timp ce făcea târguielile pentru acasă. Îmbrăcată sexy şi cu o geantă de 5.000 de euro pe braţ, fosta politiciană a făcut senzaţie printre tarabele cu fructe şi legume. Şi-a cumpărat mere, struguri, dar i-a fost poftă şi de fructe exotice, precum kaki şi mango, pe care le mânca în Costa Rica. Să îi fie oare dor de ţara care a găzduit-o?

  • Imediat după ce a fost eliberată din puşcăria ”El Buen Pastor”, din Costa Rica, prima grijă a Elenei Udrea a fost botezul fetiţei. Iată că acum fosta politiciană revenită în România se concentrează pe acest eveniment care va avea loc luna viitoare, când Eva împlineşte un an.