Elena Udrea: «Îmi doresc foarte mult să o aduc pe micuţă în România»

elena_udrea12.jpg

Elena Udrea își dorește să o aducă pe Eva Maria în România
Foto: Arhivă personală

Elena Udrea a născut joi, 20 septembrie, o fetiță perfect sănătoasă, în Costa Rica, locul unde a ales să se refugieze după ce a fost condamnată la șase ani de închisoare. Fostul politician a oferit noi declarații legate de frumosul eveniment din viața sa și a susținut că speră ca foarte curând să o aducă pe micuța ei în România, să-și cunoasă familia.

Elena Udrea va fi externată în decursul zilei de vineri, 21 septembrie, la doar o zi după ce a adus-o pe lume pe Eva Maria. Fostul ministru al Turismului a dezvăluit că și-ar fi dorit ca nașterea să aibă loc în România, țara ei natală. De asemenea, Elena Udrea a susținut că speră să o poată aduce pe fetița ei și în România, cât de curând, pentru ca micuța să-și cunoască familia. Totuși, până atunci, mebrii familiei Elenei vor fi cei care vor face o vizită până în Costa Rica, pentru a o cunoaște pe Eva și pentru a-i fi alături proaspetei mămici, într-una dintre cele mai fericite perioade din viața sa. 

„Eva Maria ne-a făcut tuturor o supriză. Şi nouă şi medicului şi a venit mai devreme. Fiind fetiţă, ne aşteptam să fim sub termenul calculat de medic, însă ea a venit chiar mai devreme de atât. Deşi nu era niciun semn că noaptea trecută se va naşte, totuşi, în patru ore, după o aşteptare de patru ore destul de grea, având în vedere opţiunea mea pentru naştere naturală, s-a născut Eva Maria. E un copil perfect sănătos, eu mă simt foarte bine, probabil acesta este unul din avantajele femeilor care aleg naşterea naturală.

Faptul că eşti într-o formă fizică foarte bună imediat după naştere, iar pentru copil este foarte sănătos. Suntem bine, aşteptăm să ne dea voie să plecm acasă astăzi, deci practic după o zi, mie mi-ar fi dat voie să plec de ieri, dar am mai stat pentru Eva. Şi încercă să ne obişnuim acum una cu alta. E un moment special. Asta clar! Începe o perioadă specială în viaţa mea la care trebuie să mă adaptez, dar este extrem de frumoasă, este fabuloasă pot să spun! Mi-aş fi dorit să se întâmple acasă, în România, şi tot sper că foarte curând să vin cu Eva să-şi cunoască familia. 

Din păcate, neaşteptându-ne la venirea ei atât de devreme, familia era pregătită pentru începutul lunii octombrie să se întrunească aici, în Costa Rica, dar asta este. Acum vor veni duminică, luni, când ea deja este acasă. Nici nu puteau să facă prea multe. Rolul major l-am avut eu până la momentul acesta. Este o perioadă din viaţa mea de care încerc să mă bucur la maximum de acest nou început. Îmi doresc foarte mult, ca foarte curând, să o aduc pe micuţă în România”, a declarat Elena Udrea în această dimineață, pentru Antena Stars.

Loading...

Citește și

  • Elena Udrea a adus pe lume joi, 20 septembrie, o fetiță perfect sănătoasă care a primit nota maximă la naștere. Deși o aștepta pe cea mică abia peste o lună, în octombrie, Elena a ajuns în sala de nașteri mult mai devreme decât au estimat doctorii inițial. Astfel, fostul ministru al Turismului a născut în toiul nopții, în jurul orei 4 dimineața, ora locală din Costa Rica. După ce nașterea a decurs perfect normal și informația a ajuns la scurt timp și în România, Elena a oferit primele declarații referitoare la fericitul eveniment din viața sa.

  • Elena Udrea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a numit-o Eva Maria. Deși nașterea a avut loc puțin mai devreme decât au anticipat medicii, micuța a primit nota maximă la naștere, iar fericitul eveniment s-a desfășurat normal și fără complicații. Vestea a luat cu asalt presa românească, iar logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a ținut să marcheze și el acest moment special din viața lui și a iubitei sale, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1