Elena Udrea îl ironizează pe Crin Antonescu: «Fotoliul de la Cotroceni i-a luat minţile. Este nevoie de o psihanaliză»

CLIIMA20120620_0052_1.jpg

Elena Udrea. (Foto: Lucian Muntean)

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, îl ironizează pe actualul preşedinte interimar, Crin Antonescu, printr-o postare de pe blogul ei personal.

Udrea consideră că Antonescu este, în aceste zile în care ocupă prima funcţie în stat, îmbătat de putere. Pentru că şi-a dorit foarte mult să ocupe scaunul de la Cotroceni, spune ea, preşedintele interimar face gafe pe neiertat.

Mai mult, Elena Udrea face şi glume pe seama lui Antonescu şi a comportamentlui opulent pe care îl are de când acesta este preşedinte.

"Se prezintă pe sine ca fiind Președintele României și îi ceartă pe toți cei care își permit să îi conteste această calitate, jurnaliști, politicieni etc. Comportamentul său a devenit deja subiect de bancuri. Unul dintre acestea spune că nici nu mai iese din Palat, de teamă că nu mai poate intra a doua zi. Referirile la Traian Băsescu, pe care îl numește un simplu cetățean, fără atribuții, fără competențele de a vorbi despre situația din România (...) îmi arată că este nevoie de o psihanaliză.

Uluitoare această abordare și, dacă nu este o autoironie subtilă, ceea ce personal nu cred, pare a fi dovada faptului că fotoliul de la Cotroceni, pe care și l-a dorit atât de mult și pe care acum l-a uzurpat,  i-a luat mințile. Astfel, au ieșit la iveală frustrările mai vechi, dar și un complex puternic față de Traian Băsescu.

Ce ne facem, că senatorul Antonescu pare serios, nu autoironic?! Cred că, până va reuși să afle “cât este halatul?”, cineva trebuie să îi explice, calm, cu blândețe, că Traian Băsescu este de fapt singurul Președinte ales al României astăzi",
scrie Udrea pe pagina sa personală.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1