Elena Udrea, în haine de fițe și cu iubitul de mână la proces! A venit cu o geantă de 6.000 de euro, la Curtea de Apel

elena-udrea-adrian-alexandrov.jpg

Elena Udrea și Adrian Alexandrov
Elena Udrea a fost însoțită de Adrian Alexandrov, la CUrtea de Apel București
Foto: Inquam Photos

Elena Udrea (45 de ani) a venit, joi dimineață (12 septembrie), la Curtea de Apel București, însoțită de iubitul tinerel. Este prima apariție publică a fostului ministru, de când s-a întors din Costa Rica. Chiar dacă se află în continuare în mijlocul controverselor, celebra „blondă de la Cotroceni” nu a renunțat la vechile obiceiuri. Udrea a venit îmbrăcată la proces în haine și accesorii de firmă, al căror preț ajunge la câteva mii de euro.

Elena Udrea a venit ca scoasă din revistă, la procesul în care este judecată pentru instigare la luare de mită și spălare de bani, în legătură cu finanțarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu de la alegerile prezidențiale din 2009. Cu o coafură perfectă, unghiile și buzele roz bombon, o ținută de lux și tocuri-cui, Udrea a pășit încrezătoare pe scările Curții de Apel București. O geantă Chanel ca cea purtată de Elena Udrea costă aproximativ 6.000 de euro, dar nici celelalte piese și accesorii nu sunt mai prejos.

Ea a venit în instanță ținându-se de mână cu iubitul ei, Adrian Alexandrov (32 de ani). Fostul ministru s-a prezentat dis-de-dimineață la Curtea de Apel București într-o rochie Tommy Hilfigher și o geantă Chanel, iar în sala de judeată a stat lângă Ioana Băsescu. Procesul a fost amânat din nou,  motivul fiind a fost lipsa avocatului ales al afaceristului Silviu Wagner, judecat și el în acest caz. 

Elena Udrea, rezervată în declarații: „Acum sunt bine!”

elena-udrea.jpg

Elena Udrea
Elena Udrea a fost întâmpinată de jurnaliști în fața sălii de judecată
Foto: Inquam Photos

 

„Nu vreau să vă spun motivele pentru care am plecat şi motivele pentru care am venit. Nu vreau sa o iau de la capăt cu toate subiectele. Sa o iau de la capăt ce s-a întâmplat în dosar, cine m-a judecat, nu vreau acest lucru. Acum sunt bine. Cred ca lucrurile sunt în schimbare spre normalitate, în ţara aceasta, inclusiv în Justiţie., Vreau să îmi demonstrez nevinovăţia pentru că s-au schimbat multe într-un an si jumătate (...) Voi veni la toate termenele de judecată", le-a spus Elena Udrea jurnaliștilor, în fața sălii de judecată. 

elena-udrea-2.jpg

Elena Udrea
Elena Udrea a venit de mână cu iubitul
Foto: Inquam Photos

 

La termenul din 13 iunie, în care sunt acuzaţi Elena Udrea, Ioana Băsescu şi Dan Andronic, completul de judecată a amânat judecarea procesului în condiţiile în care unul din magistraţii din complet se pensionează, iar cauza urmează să fie judecată de un alt complet. Noul magistrat de caz, Claudia Jderu, a fost nemulțumit de solicitarea de amânare. Ea a explicat că din analiza dosarului a observat că au mai fost astfel de incidente, lipsa unor avocați la termene. Ea le-a spus apărătorilor că, în cazul în care vor mai lipsit, trebuie să își asigure substituirea, potrivit ziare.com.

„Dacă conduita se va repeta, vom desemna apărători din oficiu”, a avertizat judecătorul. 

Elena Udrea a stat în Costa Rica aproape un an și jumătate

Elena Udrea a fugit în Costa Rica în 2018 și a stat acolo un an și cinci luni. Fostul ministru a plecat din țară pentru a scăpa de condamnarea din dosarul „Gala Bute”. A fost reținută pe 3 octombrie 2018 de către autoritățile costaricane, la trei săptămâni după ce a născut. Ulterior, Udrea a fost arestată în baza unor mandat Interpol emise la cererea României, după ce a fost condamnată la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu. 

În decembrie 2018, fosta „blondă de la Ctroceni” a fost eliberată, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis suspendarea executării pedepsei. Decizia a fost consecință a hotărârii CCR prin care constituirea completurilor de cinci judecători de la Instanța Supremă a fost declarată nelegală. În luna iulie a acestui an, Elena Udrea a revenit în țară cu fetița și cu mama sa, după ce a renunțat la cererea de azi politic în Costa Rica. 

 

Citește și

Elena Udrea a redevenit Sexy-Nuți! Haine de firmă, limuzină și tocuri-cui

În ce lux s-a refugiat Elena Udrea! Vila din Corbeanca a iubitului ei a fost scoasă la vânzare

 

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și

  • De când Elena Udrea (45 de ani) i-a născut o fiică, Eva, pe 20 septembrie 2018, Adrian Alexandrov (32 de ani) a petrecut mai mult timp în Costa Rica, departe de afacerile din România, care au început să cam scârţâie. Miercuri, logodnicul fostei politiciene a revenit în ţară pentru a-şi reorganiza activitatea şi a fost surprins de fotoreporterii Click! chiar în maşinuţa Elenei Udrea.

  • elena udrea alaturi de amma sau si de adrian alexandrov

    Elena Udrea, fostul ministrul al Transporturilor şi logodnicul său, Adrian Alexandrov, trăiesc o poveste de dragoste împlinită, în ciuda dificultăţilor de ordin legal cu care se confruntă. În pofida faptului că Elena Udrea a primit o pedeapsă de şase ani cu executare în România,c ei doi se bucură de viaţa de familie departe de justiţia din România, în călduroasa Costa Rica. Adrian Alexandrov face naveta România- Costa Rica des pentru a fi alături de logodnica sa şi adesea încarcă fotografii pe paginile reţelelor de socializare pentru a arăta prietenilor virtuali cât de împlinit se simte alături de fostul ministru şi de fiica lor, Eva Maria.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1