Elena Udrea, în haine de fițe și cu iubitul de mână la proces! A venit cu o geantă de 6.000 de euro, la Curtea de Apel

Ultima actualizare:
Elena Udrea a fost întâmpinată de jurnaliști în fața sălii de judecată
Elena Udrea a fost întâmpinată de jurnaliști în fața sălii de judecată

Elena Udrea (45 de ani) a venit, joi dimineață (12 septembrie), la Curtea de Apel București, însoțită de iubitul tinerel. Este prima apariție publică a fostului ministru, de când s-a întors din Costa Rica. Chiar dacă se află în continuare în mijlocul controverselor, celebra „blondă de la Cotroceni” nu a renunțat la vechile obiceiuri. Udrea a venit îmbrăcată la proces în haine și accesorii de firmă, al căror preț ajunge la câteva mii de euro.

Elena Udrea a venit ca scoasă din revistă, la procesul în care este judecată pentru instigare la luare de mită și spălare de bani, în legătură cu finanțarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu de la alegerile prezidențiale din 2009. Cu o coafură perfectă, unghiile și buzele roz bombon, o ținută de lux și tocuri-cui, Udrea a pășit încrezătoare pe scările Curții de Apel București. O geantă Chanel ca cea purtată de Elena Udrea costă aproximativ 6.000 de euro, dar nici celelalte piese și accesorii nu sunt mai prejos.

Ea a venit în instanță ținându-se de mână cu iubitul ei, Adrian Alexandrov (32 de ani). Fostul ministru s-a prezentat dis-de-dimineață la Curtea de Apel București într-o rochie Tommy Hilfigher și o geantă Chanel, iar în sala de judeată a stat lângă Ioana Băsescu. Procesul a fost amânat din nou,  motivul fiind a fost lipsa avocatului ales al afaceristului Silviu Wagner, judecat și el în acest caz. 

Elena Udrea, rezervată în declarații: „Acum sunt bine!”

Elena Udrea a venit de mână cu iubitul
Elena Udrea a venit de mână cu iubitul

„Nu vreau să vă spun motivele pentru care am plecat şi motivele pentru care am venit. Nu vreau sa o iau de la capăt cu toate subiectele. Sa o iau de la capăt ce s-a întâmplat în dosar, cine m-a judecat, nu vreau acest lucru. Acum sunt bine. Cred ca lucrurile sunt în schimbare spre normalitate, în ţara aceasta, inclusiv în Justiţie., Vreau să îmi demonstrez nevinovăţia pentru că s-au schimbat multe într-un an si jumătate (...) Voi veni la toate termenele de judecată", le-a spus Elena Udrea jurnaliștilor, în fața sălii de judecată. 


    Elena Udrea a venit de mână cu iubitulFoto: Inquam Photos
Elena Udrea a venit de mână cu iubitulFoto: Inquam Photos

La termenul din 13 iunie, în care sunt acuzaţi Elena Udrea, Ioana Băsescu şi Dan Andronic, completul de judecată a amânat judecarea procesului în condiţiile în care unul din magistraţii din complet se pensionează, iar cauza urmează să fie judecată de un alt complet. Noul magistrat de caz, Claudia Jderu, a fost nemulțumit de solicitarea de amânare. Ea a explicat că din analiza dosarului a observat că au mai fost astfel de incidente, lipsa unor avocați la termene. Ea le-a spus apărătorilor că, în cazul în care vor mai lipsit, trebuie să își asigure substituirea, potrivit ziare.com.

„Dacă conduita se va repeta, vom desemna apărători din oficiu”, a avertizat judecătorul. 

Elena Udrea a stat în Costa Rica aproape un an și jumătate

Elena Udrea a fugit în Costa Rica în 2018 și a stat acolo un an și cinci luni. Fostul ministru a plecat din țară pentru a scăpa de condamnarea din dosarul „Gala Bute”. A fost reținută pe 3 octombrie 2018 de către autoritățile costaricane, la trei săptămâni după ce a născut. Ulterior, Udrea a fost arestată în baza unor mandat Interpol emise la cererea României, după ce a fost condamnată la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu. 

În decembrie 2018, fosta „blondă de la Ctroceni” a fost eliberată, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis suspendarea executării pedepsei. Decizia a fost consecință a hotărârii CCR prin care constituirea completurilor de cinci judecători de la Instanța Supremă a fost declarată nelegală. În luna iulie a acestui an, Elena Udrea a revenit în țară cu fetița și cu mama sa, după ce a renunțat la cererea de azi politic în Costa Rica. 

Citește și

Elena Udrea a redevenit Sexy-Nuți! Haine de firmă, limuzină și tocuri-cui

În ce lux s-a refugiat Elena Udrea! Vila din Corbeanca a iubitului ei a fost scoasă la vânzare

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net