Udrea, deranjată de "isteria plecării" în Costa Rica: «Medicul mi-a recomandat să am linişte»

Ultima actualizare:

    Elena Udrea şi logodnicul său, Adrian Alexandrov
Elena Udrea şi logodnicul său, Adrian Alexandrov

Elena Udrea a oferit declaraţii despre întoarcerea în România, după ce a subliniat că nu înţelege isteria provocată de plecarea ei în Costa Rica. Mai mult decât atât, a precizat care sunt motivele pentru care alege să rămână, pentru moment, în Costa Rica, iar argumentul oferit este unul de natură medicală.

Fostul ministru al Turismului alege să rămână în Costa Rica datorită temeraturii ridicate, dar şi pentru a sta liniştită. A dezvăluit că deocamdată stă la hotel, dar că va trebui să găsească o soluţie, căci în Costa Rica preţurile sunt foarte ridicate şi nu îşi poate permite lucrurile pe care le putea obţine cu uşurinţă în România. Aşadar, trebuie să fie foarte atentă cu finanţele pentru că riscă să rămână fără economii. Elena a vorbit despre şederea într-o ţară străină, într-un interviu telefonic realizat la România TV.

În ceea ce o priveşte pe Alina Bica, ea a insistat că deşi aceasta a fost văzută la restaurant, are nişte probleme la coloană şi este supusă unor proceduri recomandate de medic. Referindu-se la fotografiile cu ele două, Udrea a spus că este o altă situaţie decât aceea de la Paris, când au fost urmărite, în Costa Rica fiind foarte mulţi români care le-ar fi putut fotografia. Elena Udrea a precizat că în ţara în care locuieşte acum există servicii medicale la standarde foarte ridicate şi că medicul care îi supraveghează sarcina i-a recomandat să fie cât mai relaxată, cel puţin pentru un trimestru şi să evite, pe cât posibil, agitaţia şi stresul.


    Elena Udrea s-a întâlnit cu Alina Bica la un restaurant din Costa Rica Foto: Narcis Vlad Barbu/Facebook
Elena Udrea s-a întâlnit cu Alina Bica la un restaurant din Costa Rica Foto: Narcis Vlad Barbu/Facebook

 “Am un medic care în mod special a recomandat măcar primul trimestru să am grijă să fie linişte. Dacă aici e şi mai cald şi mai linişte, mai puţin când românii pun poze, e bine să mai stau măcar primul trimestru, să fiu sigură că evoluează fără probleme”, a adăugat, insistând că şederea sa are de-a face cu faptul că este un climat mai bun pentru starea de sănătate şi că va veni în ţară “când sunt mai multe garanţii că evoluţia sarcinii e în regulă”, a povesit aceasta. “Ăsta e motivul pentru care am preferat să rămân. Oricine mă caută răspund la telefon, dar aici telefonul costă foarte mult. Eu cred că sunt cumpătată. Aici totul e foarte scump. Nu îţi poţi permite aici ce îţi permiţi în România. E foarte greu să îţi cumperi o casă. Mâncarea e de 4 ori mai scumpă decât în România”, a subiniat Udrea.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net