Elena Udrea, de la plajă la spital

Ultima actualizare:

    Elena Udrea, în holul spitalului din Costa Rica Foto: arhivă personală
Elena Udrea, în holul spitalului din Costa Rica Foto: arhivă personală

Sarcina gemelară obținută prin FIV o ține pe Elena Udrea prin spitale. De data aceasta, se află la o clinică renumită din Costa Rica. Nu se știe dacă este o vizită de rutină sau are probleme serioase.

În Costa Rica este vară în toată regula. Astăzi, spre exemplu, sunt 28 de grade, iar Elena Udrea a tot profitat de soarele generos.

În urmă cu trei săptămâni, au apărut pe Facebook primele fotografii care au atestat că fosta blondă de la Cotroceni se află pe tărâm exotic.

Îmbrăcată în costum de baie și cu o rochiță de plajă, aceasta se afla la o terasă împreună cu prietena ei, Alina Bica.


    Pe 5 martie, au apărut fotografii cu Elena Udrea în timp ce lua masa la o terasă în Costa Rica
Pe 5 martie, au apărut fotografii cu Elena Udrea în timp ce lua masa la o terasă în Costa Rica

Fostul procuror-șef al DIICOT a părăsit țara anul trecut, imediat ce i-a fost  ridicată restricția. Păreau că se simt tare bine. Doar că, în urmă cu două zile, Udrea ne-a anunțat că este în spital.

Udrea:”Am alte priorități”

”Am prins episodul țâșpe din interviul cu Sebi Ghiță la spital și am cu totul alte priorități”, a scris fostul politician pe pagina sa de socializare.

Ba mai mult, a postat o fotografie din holul Spitalului CIMA. Medicii ginecologi spun că sarcina obținută prin fertilizare in vitro este una cu risc crescut de avort spontan, mai ales când este vorba despre o mămică gravidă cu gemeni sau tripleți.

Se recomandă repaus la pat, cât mai puține emoții și liniște cât cuprinde.

Elena Udrea a reușit să rămână însărcinată cu gemeni după un lung tratament cu hormoni injectabili la Clinica Genesis din Atena.

Anunțul că va deveni mamă a fost făcut de aceasta pe 17 februarie. Iar de atunci nu s-a mai întors în România. Nici măcar pentru procese.

Avocatul a depus acte medicale, dar nu au fost luate în considerare

Astăzi, 28 martie, se judecă un termen în Dosarul Gala Bute, doar în prezența avocatului său, Alexandru Chiciu, care a depus trei inscrisuri medicale, emise de un doctor din Costa Rica, în care se arată ca i-a fost recomandată ”odihna absolută” clientei sale.

În acest context, apărătorul a cerut un nou termen, deoarece trebuie să fie  audiați trei martori importanți, iar Elena Udrea vrea să fie prezentă și să le pună personal întrebari martorilor.

După deliberări, Curtea Supremă a decis respingerea solicitării, astfel că la această oră judecătorii audiază martorii.

Fostul ministru al Dezvoltării a fost condamnat de ICCJ, în martie 2017, la 6 ani de închisoare cu executare în Dosarul Gala Bute pentru luare de mită și abuz în serviciu, decizie care nu a fost definitivă.  

Judecătorii au decis miercuri ca la ultimul termen stabilit la 13 aprilie, Elena Udrea să fue prezentă la pledoaria finală, deşi avocatul ei a spus că 22 de zile, ea nu se poate ridica din pat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net