Elena Udrea, cea mai bogată femeie din Parlamentul României

Ultima actualizare:

Mai multe apartamente, case de vacanţă, bijuterii de mii de euro, opere de artă şi economii substanţiale sunt la loc sigur în conturile femeilor senator şi deputat.

Elena Udrea rămâne un exemplu de succes în afaceri, dacă ne gândim că în 2010, an de criză, aceasta nu doar că a reuşit să-şi plătească tot creditul de 3,3 milioane de euro, dar a reuşit să-şi şi sporească economiile cu 734.000 de lei şi 70.000 de euro, după ce a vândut două terenuri şi apartamente din blocul construit în strada Chopin din Capitală.

Cu toate acestea, Dorin Cocoş rămâne întreţinătorul familiei, aducând în casă peste 1 milion de lei din dividente la firma Clamari Trading Impex SRL.

„Doamna ministru şi-a depus declaraţia de avere la timp, totul se vede foarte clar acolo", au fost concişi reprezentanţii biroului de presă ai ministrului Turismului şi Dezvoltării Regionale, referitor la averea şefei lor.

VEZI AICI CE VALOARE AU BIJUTERIILE ELENEI UDREA!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net