Elena Udrea, alături de fiică şi de mamă, de Ziua Femeii. Ce mesaj emoţionant a transmis

elena-udrea-alaturi-de-mama-si-fiica-ei-de-8-martie1.jpg

Elena Udrea, alături de Eva Maria şi mama sa
Foto:Arhivă personală

Elena Udrea(45) se bucură de fiecare clipă petrecută alături de familie, iar ziua de 8 martie a fost una cu adevărat specială pentru fostul ministru al Turismului. Cu ocazia Zilei Internaţioanle a Femeii, Elena Udrea le-a făcut o surpriză prietenilor virtuali, publicând pe contul personal de Facebook o fotografie în care apare alături de fiica sa şi de mama ei.

Elena Udrea a fost eliberată înainte de Crăciun din închisoarea din Costa Rica unde s-a aflat alături de fosta şefă a DIICOT Alina Bica. Ele au fost puse în libertate după ce justiţia din România a anulat cererile de extrădare în cazul lor pentru că au fost judecate de completuri nelegale de judecători.

Se pare că fostul ministru a lăsat evenimentele neplăcute în spate şi profit din plin de clipele petrecute alături de persoanele importante din viaţa sa. De Ziua Internaţională a Femeii, Elena Udrea le-a făcut o surpriză celor care îi urmăresc activitatea din mediul online şi a încărcat o fotografie în care apare mama acesteia, dar şi micuţa Eva Maria, în vârstă de şase luni.

elena-udrea-alaturi-de-mama-si-fiica-ei-de-8-martie1.jpg

elena udrea alaturi de eva maria si mama sa
Elena Udrea a petrecut Ziua Femeii alături de fiica sa şi de mamă
Foto:Arhivă personală

Alături de imagine, Elena a transmis o urare tuturor mamelor din lume şi a subliniat că iubirea şi suferinţa pe care le simte o mama sunt unele  absolute. „Cea mai mare, mai profundă și mai frumoasă iubire, dar și cea mai grea suferință sunt ale unei mame pentru copilul ei. Sunt o iubire și o suferință totale. Nu am iubit până când Eva a venit în viața mea și, nu am suferit până când am fost despărțită de ea", a transmis Elena Udrea, pe Facebook. 

adrianalexandrovfetita.jpg

adrian si fetita, eva maria
Adrian şi micuţa Eva Maria au trecut prin momente dificile, după ce Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica
Foto:Arhivă personală

În timpul în care Elena Udrea a fost separată de fiica sa, iubitul fostului ministru a fost foarte activ pe reţelele de socializare, scriind adesea texte de încurajate adresate iubitei închise în Costa Rica. Nu de puţine ore a pozat alături de micuţa Eva Maria şi a adăugat că ipostaza de părinte singur este una foarte dificilă.

Cine este logodnicul Elenei Udrea

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât Elena Udrea. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar. La sfârşitul anului trecut, el şi-a extins afacerile şi a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o unei reţele de renume internaţional. În anul 2018, a tranzacţionat proprietăţi de aproximativ 4 milioane de euro. Atunci când a fost întrebat care este reţeta succesului său, iubitul Elenei Udrea a răspuns simplu: ”Cu multă muncă şi răbdare, totul este posibil”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1