Elena Lasconi i-a demis pe şeful Poliţiei Locale şi pe cel al pieţei din Câmpulung pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

elena-lasconi.jpg

Elena Lasconi
foto: Facebook

Elena Lasconi, primăriţa de la Câmpulung Muscel, i-a dat demis, duminică, 15 noiembrie, pe şeful pieţei centrale şi pe şeful Poliţiei Locale din oraş pentru că aceştia nu au respectat şi aplicat regulile care trebuiau să fie luate legal în lupta împotriva pandemiei de coronavirus.

Șeful pieţei centrale şi şeful Poliţiei Locale din Câmpulung Muscel, demiși

„Din punctul meu de vedere, aceşti oameni nu mai trebuie să fie în funcţie, însă trebuie urmate toate căile legale. Aceşti oameni nu şi-au făcut treaba. Există o Hotărâre de Guvern ce spune că trebuie să închizi piaţa dacă nu poţi rabata geamurile.

Când a venit prefectul săptămâna trecută la Câmpulung pentru a aduce două containere pentru spital l-am rugat să vină şi în piaţă ca să vedem dacă se poate găsi o soluţie. Şi m-am gândit să scoatem două rânduri de geamuri din faţă şi două rânduri de geamuri din spate putem să facem curentul de aer şi să îi ţinem pe comercianţi înăuntru, ar fi fost inuman să îi scoatem afară.

Le vom pune şi mai multe aeroterme ca să aibă condiţii civilizate. Această hotărâre trebuia să fie respectată. Iar duminică, atunci când am fost în piaţă, acolo nu era nici măcar un poliţist local, nu era nimeni la intrare cu dezinfectanţi, cu termometru. Plus că era scos doar un rând de geamuri.

Practic, doar intra aerul. Şeful pieţei din Câmpulung Muscel trebuia să închidă piaţa până la respectarea tuturor regulilor, iar el nu a făcut acest lucru. E vorba de sănătatea oamenilor.

Nici Poliţia Locală nu şi-a făcut treaba, am găsit un poliţist local care era buimac, pe undeva pe lângă piaţă. Atât şeful pieţei centrale, cât şi şeful Poliţiei Locale au ignorat hotărârile guvernului, au ignorat autorităţile locale”, a declarat Elena Lasconi.

Mai multe declaratii, pe Adevărul.ro


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1