Elena Băsescu a împlinit 37 de ani. Uite cine a însoțit-o la petrecere!

elena_basescu_main.jpg

elena basescu
Elena Băsescu, alături de Sofia Anais şi Traian jr.
foto: arhivă personală

Elena Băsescu a sărbătorit într-un cadru foarte restrâns împlinirea vârstei de 37 de ani. Mezina președintelui, mamă singură de mai bine de jumătate de ani, după divorțul de Bogdan Ionescu, a preferat compania familiei, la un restaurant foarte discret din nordul Capitalei.

Fiica cea mică a președintelui este singură la opt luni după ce a anunțat că divorțează de tatăl celor doi copii ai ei. Dedicată micuților Traian Jr. (2 ani) și Sofia (3 ani), Elena Băsescu a aevitat să se arunce cu capul înainte într-o nouă relație.

Așa se face că EBa a fost însoțită la petrecerea de ziua ei numai de cei doi năzdrăvani ai săi. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a împlinit 37 de ani luni, 24 aprilie, și a petrecut la Clubul Diplomaților. În imagine, Elena apare alături de Traian Jr., proaspăt tuns, adică fără celebrii zulufi care au făcut deliciul rețelelor de socializare în preajma Crăciunului, și de Sofia, care ave, asemenea unei adevărate domnișoare, unghiile date cu ojă roșie.

elena_basescu.jpg

elena basescu
Elena Băsescu a fost ajutată să sufle în lumânări de Sofia și Traian Jr.
foto: arhivă personală

 

Imaginea a fost apreciată de peste 3.000 din prietenii virtuali ai Elenei Băsescu și a primit peste 300 de comentarii.

 

eba.jpg

elena basescu divort syda bogdan ionescu
Elena Băsescu a rămas singură cu doi copii
foto: arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

  • Divorţul din familia Băsescu-Ionescu vine după un an agitat pentru mezina fostului preşedinte al României. Deşi are doi copii, deci timp liber limitat, Elena (36 de ani), alias EBa, a slăbit 25 kg după ce-a de-a doua sarcină, şi-a “sculptat” corpul la sală şi a redevenit o soţie sexy. Prea târziu, însă. Mariajul ei s-a dus la vale definitiv.

  • elena basescu

    N-are leac! Deşi a devenit mămică, Elena Băsescu nu s-a "vindecat" de lux şi investeşte în continuare sume cu 4 zerouri, în euro, în haine şi accesorii. Diferenţa este că în loc de cluburi de fiţe, acum le afişează mai mult la piaţă sau înpingând la cărucioare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1