El tatuează cu mâna bionică!

Ultima actualizare:

    Cyborg și-a personalizat  proteza realizată de un  sculptor din FranțaFoto: Sever Gheorghe
Cyborg și-a personalizat proteza realizată de un sculptor din FranțaFoto: Sever Gheorghe

Are 33 de ani, s-a născut în Franţa şi este pasionat de arta tatuajelor încă din adolescenţă. Realizează tatuaje cu un grad de dificultate mare, însă operele lui sunt cu adevărat speciale deoarece sunt realizate cu ajutorul unei mâini bionice. JC Sheitan Tenet tatuează cu ajutorul unei proteze după ce a rămas fără braţul drept la vârsta de 10 ani.

Convenţia Artiştilor Tatuatori de la Bucureşti a găzduit un număr impresionant de artişti tatuatori din toată lumea. Fiecare cu poveşti de viaţă impresionante, însă dintre aceştia s-a remarcat în mod special un tatuator din Franţa pe nume JC Sheitan Tenet.

O tânără și-a tatuat  tot spatele
O tânără și-a tatuat tot spatele

”Cyborg” a devenit cunoscut în lumea întreagă datorită modului în care îşi face munca, iar povestea lui de viaţă a devenit virală. Francezul a fost invitat de către organizatoru Costi Azoiţiei la Convenţia Internaţională a Artiştilor Tatuatori de la Bucureşti, unde, alături de alţi 70 de artişti cei mai talentaţi din lume va face demonstraţii.

«Nu știu cum e să ai două mâini»

În urma unui accident stupid, la vârsta de 10 ani, JC Sheitan Tenet, sau Cyborg, aşa cum i se mai spune,  şi-a pierdut braţul drept în urma unui accident stupid. El nu şi-a abandonat pasiunea pentru desenele imprimate pe corp, ba din contră, pentru a-şi duce visul la bun sfârşit şi-a realizat o proteză cu ajutorul căreia poate să tatueze. Click! a aflat povestea impresionantă a lui Cyborg chiar de la el.

Această superbă blondă  și-a tatuat coapsa
Această superbă blondă și-a tatuat coapsa

”Sunt pentru prima dată în România. Am venit la invitaţia organizatorilor, iar luni mă întorc în Franţa. Încă nu am apucat să vizitez Bucureştiul, dar o voi face zilele acestea în limita timpului. Îmi place foarte mult să tatuez. Este o pasiune veche. Povestea mâinii mele? M-am născut normal, însă am suferit un accident la 10 ani.  Când aveam 18 am început să desenez tatuaje, şi abia când am făcut 24 am devenit tattoo artist, am vrut să fiu sigur că pot face asta. Am început să merg la mulţi artişti cunoscuţi din domeniu, mai toţi spunându-mi că nu voi putea fi un tattoo artist pentru că am doar o mână. A trebuit să învăţ singur să fac asta, căci nimeni nu îmi dădea şanse.


    Această superbă blondă  și-a tatuat coapsa
Această superbă blondă și-a tatuat coapsa

Accidentul a fost la 10 ani. Proteza mea e făcută de Jean Louis, un sculptor francez pe care îl cunosc demult. Într-o zi l-am întrebat dacă îmi poate face o proteză specială. După ce mi-a dat sculptura, eu am adaptat-o pentru că mi-a plăcut mult. Am tatuat cu ea, asa că l-am rugat să îmi facă una mai mică şi mai uşoară pe care am pus aparatul de tatuat. Aşa că am putut tatua cu mâna dreaptă pentru prima dată în viaţă. Nu este greu pentru mine, nici nu ştiu cum e să ai doua mâini, deci nu am termen de comparaţie”, a povestit pentru Click! JC Sheitan Tenet, care are şi el corpul acoperit de tatuaje.

Acesta poate fi găsit până duminică la Palatul Bragadiru, unde se desfăşoară cel mai impresionant eveniment de tatuaje din România. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net