El este şoferul microbuzului în care au murit 9 români, în Ungaria

Ultima actualizare:

    Petru Kalau, șoferul microbuzului în care au murit nouă români, era din satul Deaj, județul MureșFOTO:observatortv
Petru Kalau, șoferul microbuzului în care au murit nouă români, era din satul Deaj, județul MureșFOTO:observatortv

Petru Kalau aducea opt români din Slovenia. Conducea microbuzul personal, dar a condus periculos, fără să se asigure și a pierit împreună cu pasagerii pe DN4 din Ungaria.

Petru Kalau este numele șoferului care a prods accidentul cumplit pe DN 4, în Ungaria. Era din Târnăveni şi aducea acasă din Slovenia alţi opt români.

Pe o şosea din centrul Ungariei a intrat într-o depăşire fără să se asigure şi s-a izbit frontal, la viteză foarte mare, cu un camion de mare tonaj care transporta nisip. Toţi cei 9 pasageri ai microbuzului înmatriculat în Mureş au murit pe loc. Din primele date, a rezultat că Petru Kalau era cu ochii în telefonul mobil și transmitea live pe Facebook, scrie news.ro

Szekely Ladislau, primarul comunei Mica, județul Mureș, de unde sunt majoritatea victimelor, a declarat pentru News.ro că Petru Kalau era tatăl a doi băieţei şi în momentul impactului devastator el era live pe Facebook. Astfel, au fost surprinse ultimele clipe din viaţa lui şi se pare că înainte de a intra în depăşire a fost mai degrabă cu ochii la comentariile filmării, decât la trafic.

Accidentul teribil a avut loc pe Drumul Naţional 4, înainte de intrarea în Cegled. Microbuzul românilor, 7 bărbaţi şi două femei, a fost făcut praf, la ore după după impact o parte dintre victime fiind greu de identificat din această cauză.

Edilul spune că şoferul făcea transport internaţional de persoane cu microbuzul său şi mai avea un magazin alimentar în sat.

”Şoferul avea asigurare atât pentru microbuz cât şi pentru pasageri. Am şi luat legătura de dimineaţă cu asiguratorul şi mi-a confirmat că va plăti daune pentru familiile tuturor celor nouă victime decedate, conform contractului”, a spus primarul comunei Mica, citat de news,ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net