El este Salman Khan de România! Pe micuț îl cheama Salmacan

Ultima actualizare:

    Salman Khan este cel mai celebru actor de la Bollywood
Salman Khan este cel mai celebru actor de la Bollywood

Actorul indian Salman Khan (52 de ani), iubitul Iuliei Vântur (37 de ani), are un tiz la Bechet, în județul Dolj. E vorba de un băiețel de aproape 3 ani, pe care părinții l-au numit Salmacan, tatăl fiind fan al artistului de peste mări și țări.

Nu e prima oară când părinții își numesc copiii după diverse persoane publice sau vedete pe care le admiră. Chiar în orașul Bechet mai avem un caz. Vă mai aduceți aminte de băiețelul al cărui prenume este Gigi Becali și despre care Click! a scris pe larg, în urmă cu patru ani?

Ei bine, o nouă „vedetă” a apărut, de ceva vreme, în Bechet! Este vorba de Salmacan Marin, un puști simpatic, în vârstă de 2 ani și 8 luni, pe care părinții l-au numit după celebrul actor indian Salman Khan. Numai că numele micuțului nu respectă întocmai ortografia. Așa se face că în certificatul lui de naștere, la rubrica „Prenume”, apare: Salmacan. De fapt, așa cum se pronunță.


    Micuțul Salmacan trăiește cu familia în Bechet. S-a născut în Dăbuleni, deoarece în Bechet nu există spital
Micuțul Salmacan trăiește cu familia în Bechet. S-a născut în Dăbuleni, deoarece în Bechet nu există spital

„Tatăl băiețelului este fan Salman Khan, așa că a vrut ca pe micuț să-l cheme la fel ca pe actor. Și-a dorit mult un băiat, mai ales că mai are trei fete. Și, când l-a avut, l-a numit după actorul lui preferat”, ne povestește o prietenă a familiei lui Salmacan, care ne-a și făcut cunoscută povestea băiețelului.

„Îmi place de Salmacan, dar mai mult îmi place de Ulia”, ne-a spus micuțul, care, de fiecare dată, când o vede la televizor pe Iulia Vântur, iubita adevăratului Salman Khan, spune: „Uite-o pe Ulia!”.


    Iulia Vântur stă mai mult în India, de când e iubita lui Salman Khan
Iulia Vântur stă mai mult în India, de când e iubita lui Salman Khan

Părinții micuțului sunt plecați la muncă, în Spania, la cules de usturoi, iar Salmacan și cele trei surori ale lui au rămas în grija bunicilor. „Bunicii au mare grijă de copii. Băiețelul nu merge deocamdată la grădiniță, pentru că e mic. De la toamnă. Însă, fetele merg la școală. Bunicii sunt oameni gospodari, iar părinții au plecat să muncească în Spania ca să aibă cu ce să-și crească copiii”, ne-a povestit Marga Glăvan, prietenă a familiei lui Salmacan. De altfel, aceasta s-a arătat dispusă să-i fie nașă de botez copilului, care, deocamdată, n-a fost creștinat. „Așa cum l-am botezat pe Gigi Becali, așa aș vrea să-l botez și pe Salmacan”, a completat Marga Glăvan, care ne-a mai spus că, acum, Gigi Becali de Bechet are 11 ani și este elev în clasa a V-a. „E un băiat cuminte, respectuos și frumușel”, a încheiat aceasta.


    Gigi Becali din Bechet are 11 ani
Gigi Becali din Bechet are 11 ani

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net