El este «Regele tablelor». Nimeni nu are curaj să joace împotriva lui

Ultima actualizare:

    "E un joc de  noroc, dar şi  de strategie", spune Dumitru Nicu
"E un joc de noroc, dar şi de strategie", spune Dumitru Nicu

Joacă de 56 de ani! Dumitru Nicu, un bărbat din Găeşti (Dâmboviţa), este supranumit “Regele tablelor”. Din 2014 participă la competiţii naţionale şi internaţionale şi are o colecţie impresionantă de cupe şi trofee. În vârstă de 62 de ani, el tocmai s-a întors cu locul doi de la Open International Table, care a avut loc la Covasna, în perioada 15 – 17 martie 2019.

Dumitru Nicolae spune că jocul de table este, în esenţă, un joc de noroc, dar norocul ţi-l faci şi singur, când ai o anumită experienţă. Luna viitoare, specialistul se pregăteşte pentru o competiţie foarte dură, programată la Slănic Moldova, unde sunt aşteptaţi jucători din mai multe ţări.  „Secretul nu vi-l pot spune, dar important e că joc de la vârsta de 6 ani, am fost pasionat de mic. De 56 de ani, practic, joc table. Peste drum de mine era un fel de cazino, cu jocuri de noroc. M-a învăţat un bătrân din Găeşti să joc. De la el am deprins toate trucurile. Trebuie să joci mult, să ştii să îi pui şi piedică competitorului. Trebuie să rişti când e momentul”, explică el pentru adevarul.ro.

Nea Dumitru se laudă că în Găeşti nu l-a mai bătut nimeni de foarte mulţi ani. „Toată lumea mă ştie de <<Regele tablelor>>. Nu are nimeni curaj să joace cu mine. Nici cu 10 lei nu se bagă nimeni”, se laudă jucătorul. El nu vrea să spună ce tactică foloseşte, dar admite că “e vorba şi de noroc, şi de strategie”. 

„M-am întors acasă de la astfel de competiţii şi cu premii de 4.000 de lei. Afară e mai mare recompensa”, povesteşte nea Dumitru. „Unul dintre cei mai tari adversari e o bulgăroaică. Îi bate de-i zvântă pe bărbaţi. Toţi se feresc de ea. Am zis că e o întâmplare, dar e foarte echilibrată”, explică, admirativ, dâmboviţeanul. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net