El e ucigaşul Larei Şaban! Fratele criminal şi-a lăsat sora să zacă într-o baltă de sânge - FOTO

Ultima actualizare:

    Gilberto, fratele Larei Şerban
Gilberto, fratele Larei Şerban

Ucigaşul Larei Şaban a fost arestat, azi, la Constanţa. Cel care a omorât-o a fost tocmai fratele victimei, Gilberto Ghiunal Şaban.

Lara Șaban era iubita unui politician turc. Principalul suspect în cazul morții femeii este fratele acesteia, care a fost ajutat de un complice. Trupul ei a fost găsit pe un câmp dintre Năvodari și Lumina, înfășurat în folii de plastic și aruncat într-o lizieră.

Magistrații Tribunalului Constanța au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele celor doi suspecți. Ei sunt acuzați de omor deosebit de grav.

Bărbatul şi-a ucis sora din invidie! Venită în ţară pentru a-i cumpăra un apartament mamei sale, Lara nu a mai apucat să-şi ducă la bun sfârşit planurile.

George Davidescu, unul dintre complici

simeon stalpnicul png

Tânăra, în vârstă de 27 ani, plănuia să treacă apartamentul pe numele fiicei ei, iar acest lucru a degenerat relaţia cu membrii familiei. Se pare că cel mai furios dintre toţi a fost tocmai fratele ei, care a decis să o omoare.

simeon stalpnicul png

Lara venise în ţară cu fiica ei, pe care o lăsase la o prietenă bună. Ea urma să-şi ia copilul seara după ce îşi definitiva treburile. Prietena Larei le-a declarat autorităţilor că aceasta a fost sunată în ziua dispariţiei de mai multe ori de fratele ei, cu care s-a şi întâlnit, iar apoi a lăsat-o fără suflare.

Liziera unde a fost aruncat cadavrul Larei - foto Adrian Boioglu

simeon stalpnicul png

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul şi-a ucis sora cu o lovitură de ciocan.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Gilberto Ghiunal Şaban, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat şi deosebit de grav, precum şi a inculpatului George Davidescu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav", precizează Biroul de presă al Ministerului Public într-un comunicat remis presei.

Lara Şaban a fost găsită pe câmp, înfăşurată într-o folie de plastic. La ora 11.00 a început autopsia la Morga Cimitirului Central, în prezenţa procurorului, criminalistului şi a unui poliţist.

simeon stalpnicul png

"Oamenii din Năvodari sunt stupefiaţi că în oraşul lor paşnic s-a putut întâmpla asa ceva!", a declarat, uimit, Florin Chelaru, viceprimarul localităţii. "Noi suntem ocupaţi cu campania electorală şi cu pregătirea alegerilor. Tot oraşul e în fierbere, nici prin gând nu ne-a trecut o asemenea grozăvie", a adăugat Chelaru

Liderul cultului musulman din România, muftiul Iusuf Murat, este profund mâhnit de soarta tinerei Lara Şaban, membră a comunităţii sale.

"Ea trăia în Turcia într-un mod care contravine credinţei şi preceptelor noastre religioase. M-am interesat şi eu în Turcia şi am aflat că relaţia ei cu acel politician nu era onorantă", a declar muftiul.

El mai spune că dispariţia tinerei nu are legătură cu statutul politicianului Huseyn Sipahi.

"Alegerile în Turcia au fost anul trecut, deci, nici vorbă să fi fost vreo miză politică în răpirea ei. Iar legat de faptul că a fost ucisă de o rudă de sânge este, ce să vă spun, de-a dreptul, cutremurător", a precizat muftiul.

Conform religiei musulmane, tânăra ar trebui înhumată în aceeaşi zi în care a fost găsită moartă. "Imamul nu a fost încă anunţat de slujba religioasă pe care trebuie s-o oficieze. Probabil că abia după ce va fi efectuată necropsia, precum şi celelalte proceduri de anchetă, va fi înmormântată", a mai spus muftiul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net