El e monstrul care-şi viola fetiţa de 11 ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Maria, o fată de 11 ani, foarte frumoasă şi foarte harnică, nu a ştiut ce este copilăria. La vârsta aceasta ea făcea mâncare pentru ceilalţi fraţi, avea grijă de ei şi, din când în când, se ducea cu oile pe câmp. Puţini ştiau, însă, prin ce coşmar trece micuţa acasă.

O veste şoc a ajuns la urechile învăţătoarelor de la şcoala Hamcearca, acolo unde învaţă micuţa Maria. La începutul acestei săptămâni, fetiţa a povestit unei colege ceea ce i se întâmplă acasă: cel căruia ea îi spunea tată o viola de circa un an. Acea colegă a povestit acasă şi le-a zis şi celorlalte fete din clasă.

Aşa s-a aflat drama Mariei. Directoarea şcolii spune că fata era foarte activă la ore, dar din când în când, însă, cădea într-o stare de apatie pe care la momentul acela cadrele didactice nu şi-o explicau. „Tatăl este violent şi nu ştiu cum să îl abordez. Soţul meu e părintele, avea o înmormântare, ne-am sfătuit şi am zis să mergem a doua zi la ei acasă. Marţi dimineaţă, fata a venit la şcoală, iar la prima pauză am abordat subiectul, împreună cu diriginta şi preotul", a explicat Lenuţa Mihail, directoarea şcolii.

Maria a povestit la şcoală drama prin care trece

simeon stalpnicul png

Ea este şi cea care a anunţat poliţia. Maria le-a povestit că abuzurile se petrec de aproximativ un an şi că de fiecare dată tatăl îi trimitea pe toţi ceilalţi din casă. Se întâmpla şi atunci când era foarte beat, dar şi când era treaz. Fetiţa ar fi spus că mama ştia, că i-a surprins la un moment dat. Oamenii din sat spun că este posibil ca şi mamei să îi fi fost frică de concubinul violent, care o bătea în mod regulat.

Acum, mama plânge şi îşi aminteşte că în vacanţă Maria ar fi rugat-o să o lase să plece la Isaccea, la bunici, dar nu a avut bani să o trimită. Fetiţa vroia să scape de coşmarul de acasă, iar lipsa banilor este cea care a ţinut-o lângă individul care îi este tată. Constantin Chiaburu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, prin decizia Tribunalului Tulcea.

Casa şi patul în care era violată minora

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Nu a făcut recurs, astfel că rămâne după gratii. Procurorii au început deja urmărirea penală faţă de acesta pentru viol şi incest.

Fetiţa a fost adusă la Tulcea pentru expertiza medicală şi a fost preluată, în regim de urgenţă, în plasament (într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului). Cel mai probabil, mama şi concubinul ei vor fi decăzuţi din drepturile părinteşti. De asemenea, asistenţii sociali au ajuns la concluzia că şi restul copiilor (şase) sunt într-o situaţie vulnerabilă, astfel că se va găsi o soluţie de ajutor măcar pentru cei cu vârste între 1 şi 10 ani.

Mărturie şocantă a mamei:«De frica lui dormeam printre coceni, în frig!»

Mama copilei de 11 ani abuzate sexual de către tatăl ei (concubinul femeii) spune că nu ar fi ştiut despre ceea ce se întâmplă cu Maria.

„Mă trimitea la pădure ca să nu văd, nu i-am prins niciodată. Voia să scape de mine ca să poată să profite de ea. Până marţi eu nu am ştiut nimic, nici nu am bănuit", spune mama minorei.

Femeia povesteşte că tatăl celor şapte copii căuta tot timpul ceartă şi era foarte agresiv cu ea. „Am fost bătută cu cablul, tăiată la picior, dormeam într-o magazie a vecinului, oricât de frig era, printre coceni. Uneori luam şi copiii cu mine, ne bătea pe toţi", spune femeia.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net