El a băgat carnea stricată în magazin

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pentru câteva kilograme de mezeluri, Şeful Siguranţei Alimentelor Galaţi s-a trezit cu „brăţări” la mâini. Acesta a protejat un om de afaceri din oraş care fabrica şi vindea  apoi pe post de mezeluri proaspete marfă din carne stricată.

Doctorul Viorel Gheorghiţă, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Galaţi, a pus viaţa oamenilor în mare pericol. Acesta i-a permis patronului unei fabrici de procesare a cărnii să comercializeze alimente alterate.

În urma unei descinderi pe care procurorii Anticorupţie şi trupele speciale ale Jandarmeriei au făcut-o la sediul SC „Top Meat Food” SRL Galaţi, zilele trecute, oamenii legii l-au găsit pe patronul societăţii, omul de afaceri Dumitru Neculai, supraveghindu-şi angajaţii care tocmai amestecau în malaxoare produse din carne stricată, pentru a face salam şi cârnaţi ce urmau să fie comercializaţi în magazinul afaceristului gălăţean.

Pentru a face astfel de ilegalităţi, omul de afaceri era protejat de „umbrela” şefului Siguranţei Alimentelor Galaţi. Procurorii anticorupţie îi acuză pe cei doi de  luare şi dare de mită, abuz în serviciu şi falsificare de alimente.

Asta şi  pentru că doctorul pretindea produse alimentare pentru a închide ochii la ilegalităţile afaceristului. Magistraţii Tribunalului Galaţi au decis ca şeful DSVSA să fie arestat pentru 29 de zile, în timp ce Dumitru Neculai a fost lăsat în libertate.

Procuror Gheorghe Ivan, şeful DNA Galaţi: "În cursul lunii aprilie 2011, şeful D.S.V.S.A. Galaţi, Viorel Gheorghiţă, le-a cerut subalternilor să protejeze activitatea unor comercianţi din Galaţi"

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net