Efectul morții lui Emi Pian. 7 interlopi din clanul Sadoveanu, reținuți. Au ridicat din casele lor arme albe și 200.000 de euro

Ultima actualizare:

    Membrii clanului Sadoveanu au fost săltați de mascați
Membrii clanului Sadoveanu au fost săltați de mascați

Moartea lui Emi Pian, liderul Duduienilor, a declanșat o luptă împotriva grupărilor mafiote. Polițiștii au făcut ieri, 17 septembrie, percheziții la membrii clanului Sadoveanu. Șapte dintre ai au fost reținuți, iar mascații au ridicat din casele lor un morman de arme albe: săbii, cuțite, macete, dar și aproape 200.000 de euro.

Nu mai puțin de 16 percheziții au avut loc joi dimineață la clanuri interlope din București, Ilfov și Teleorman, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman.

Pistolul și armele albe ridicate de la percheziții de la clanul Sadoveanu
Pistolul și armele albe ridicate de la percheziții de la clanul Sadoveanu

Unul dintre suspecți a încercat să fugă, iar polițiștii au tras un foc de armă. Descinderile au avut loc la clanul Sadoveanu, care i-au amenințat pe membrii unei grupări din Roșiorii de Vede și au postat pe internet mai multe mesaje video.

24 arme albe, bâte și bani, ridicate de la clnul Sadoveanu

Un întreg arsenal și a fost confiscat de oamenii legii în timpul perchezițiilor. Vorbim despre 24 arme albe (cuțite, macete, săbii), 10 obiecte contondente (bâte, castet, box metalic) și pistol tip airsoft.

Banii găsiți la liderii interlopilor
Banii găsiți la liderii interlopilor

În plus, au găsit aproape 200.000 de euro, dar și bijuterii din aur. Au fost emise 15 mandate de aducere la audieri, iar la final șapte persoane au fost reținute aseară și sunt prezentate astăzi judecătorului, cu propunerea de arestare preventivă. ”Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Liderul clanului Sadoveanu ar fi ordonat uciderea lui Emi Pian

Surse judiciare vorbesc despre faptul că liderul Sadovenilor s-ar fi aflat în casa unde Emi Pian a fost înjunghiat cu o sabie. Remus Mincă zis Nat, unul dintre liderii acestei grupări, se pare că ar fi ordonat uciderea lui Emi Pian.

Clanul lui Sadoveanu acționează în sectorul 1, dar și Ilfov și este condus de Cristian Mitrache. Membrii acestei grupari sunt cunoscuți pentru trafic de persoane, proxenetism, furturi de mașini sau din locuințe.

Săbiile și cuțitele pe care interlopii le foloseau în confruntări
Săbiile și cuțitele pe care interlopii le foloseau în confruntări

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/13-clanuri-mafiote-conduc-capitala

https://www.click.ro/news/national/clanurile-care-au-terorizat-europa-s-au-intors-tara-politia-de-frontiera-numarat-la

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net